یاد بده ما هم از این کارا بوکولیم
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد بده ما هم از این کارا بوکولیم
ﺑﺎﺭﺍﻟﻬــــــــــــﺎ ﺑﺪﺕ ﻧﯿﺎﺩﺍﺍﺍﺍ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪ!!!!!
ﺷﻤﺎ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺣﻤﺎﺳﻪ ﻣﯽﺁﻓﺮﯾﻨﯽ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺜﺎﻝ:
ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺭﻭ ﺁﻓﺮﯾﺪﯼ ﺗﻮﯼ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ , ﺳﻮﺍﺣﻞ ﮐﺎﻟﯿﻔﺮﻧﯿﺎﯼ ﺟﻨﻮﺑﯽ
ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﺍﯼ ﺑﻪ ﻏﺎﯾﺖ ﻣﺮﻓــــــــــــــــــــ
ﻗﺪ ۲ ﻣﺘﺮ، ﭼﺸﺎ ﺁﺑﯽ؛ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺮﻧﺰﻩ؛ ﻫﯿﮑﻞ ﺭﺩﯾﻒ …
ﺗﻔﺮﯾﺤﺶ ﺳﺮﻓﯿﻨﮕﻪ ؛ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻭ ﮔﯿﺘﺎﺭ ﻭ ﻭﯾوﻟﻮﻧﻢ ﻣﯿﺰﻧﻪ ؛
۵ ﺗﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻪ !!!!
ﮐﻼً ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺳﻮﺭﭘﺮﺍﯾﺰ ﭘﺎﺭﺗﯽﻫﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺵ
ﮔﺮﻓﺘﻦ … ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﻄﻠﻖ ﻫَﭙﯽ ﻓﻮﺭ ﺍِﻭﺭ ﻣﯿﺸﻪ !!!!!
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ
ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭ ﺑﺎ ﮔِﻞ ﺍﺿﺎﻓﯽ ,
ﯾﻪ ﻗﺒﯿﻠﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﺳﺎﺧﺘﯽ, ﺭﯾﺨﺘﯽ ﺗﻮ ﯾﻪ ﮐﺸﻮﺭﯼ, ﻭﺳﻂ ﺧﺎﻭﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ …
ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻊ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺸﻮﻧﻪ !
ﺍﻭﻥ ﻭﺿﻊ ﺗﻔﺮﯾﺤﺸﻮﻧﻪ …
ﻭﺳﻂ ﯾﻪ ﺟﻨﮓ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ …
حالام گیر افتادن بین تروریستای طالبان و زامبی های داعش …
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ هم یا به وسیله پراید ۱۴۱ یا آنتونف ۱۴۰ یا اتوبوسای اسکانیا یا شیر پالم دار یا سبزیجات مسموم می میرن.
ﺧﺐ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ! ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻧﺴﺎﺯ ﻗﺮﺑﻮﻭﻧﺖ ﺑﺮﻡ، ﻧﺴﺎﺯ…!!!
در جوابت میگه : من زمانی که بهترین انسان ها رو ساختم و فرستادم به این سرزمین و اسمش رو گذاشتن ایران ، زیباترین و با قامت ترین و دارای فکر و اندیشه بودن در زمانی که تمام دنیا وحشی بود من بهترین انسان ها رو در خاک ایران گرداوری کردم ، خودتون عرضه نداشتین نگهشون دارین بجای چندتا ادم بیابون نشین اومدن گرفتن خاکتونو ، مردمتو کشتن علمتو از بین بردن کتابهاتو اتیش زدن دم نزدی و هنوز که هنوزه داری باهاش زندگی میکنی پس تقصیر من ننداز !!!!!!!
شمارش پسرا تو باشگاه هنگام وزنه زدن:
۱.یک
۲.دو
۳.سع
۴.چاع
۵.پع
۶.شیع
۷.عفت
۸.عشت
۹.عوح
۱۰.عح
و اما شمارش دخترا توی باشگاه هنگام وزنه زدن :
یک
.
.
تق
وزنه افتاد
صلوات بفرستین
************************************************** ************************************************** **
نماینده مجلس اومده میگه: ما سه میلیون بیکار توی ایران داریم!
آخه مرد مومن ما فقط ۵ میلیون بیکار توی فیسبوک و وایبر داریم
************************************************** ************************************************** **
اصن زن آدم باید موهاش بلند و فر باشه که وقتی داره ظرف میشوره بری چنگ بندازی لای موهاش و سرشو بکشی عقب محکم بوسش کنی بعد اونم دردش بیاد با دستکش کفی بزنه تو گوشت بعد تو با کله بزنی تو دماغش بعدشم دعوا و طلاق و تمام و مهرم حلال ، شیرم آزاد چه رمانتیک
ارو داشت گریه میکرده، میگن چته؟… میگه پشیمونم کاش به حرفاى پدرم گوش کرده بودم !!! میگن مگه چى میگفت؟ .میگه, نمیدونم, گوش نکردم دیگه !!
یه روز جوانی از یک بزرگی پرسید : چرا وقتی دنیا فانیست همه دنبالش میدوون ؟ چرا وقتی پول تو این دنیا جا می مونه همه دنبالش هست ؟ چرا آدم به خاطر پول، دوستش را دشمن می بیند ؟
آن بزرگوار از جیبش یه بسته کبریت درآورد و ۳ تاش رو برداشت؛ دوباره ۲ تاش رو گذاشت داخل قوطی کبریت و اون یکی رو از وسط نصف کرد؛ با اون نوک تیز چوب کبریت لای دندوناش رو تمیز کرد و ………….. گفت : من چه میدونم !!!
تا کی میخوان riki رو قوی تر کنن :|
Riki
Blink Strike max charges increased from 3/4/5 to 4/5/6
Blink Strike charge restore time increased from 30 to 35
Blink Strike bonus damage from 50/70/90 to 40/70/100