من نه با اینوکر بلدم بازی کنم نه خوشم میاد ایم رو دادم به یه نفر ازش ایم جایرو گرفتم به امید روزی که گلدنش کنم :d
نمایش نسخه قابل چاپ
من نه با اینوکر بلدم بازی کنم نه خوشم میاد ایم رو دادم به یه نفر ازش ایم جایرو گرفتم به امید روزی که گلدنش کنم :d
عفتت را برای قلب پاکی که پروردگارت به تو هدیه کرده نگاه دار …
از میان این جماعتی که هر یک در پشت نقاب ها پنهانند
قلب هایی که همانند ظاهرشان
نیــــــــستند!
گاه میخواهی همرنگ جماعت باشی غافل از آنکه خود حتی نمیدانی این جمعیت چه رنگ است؟
ثانیه به ثانیه یکرنگ بودن …
در دنیایت ((نیـــــــــازمند احساس هیچ کس مباش))
دیگری را هم بر ((محبت خود نیازمند نکن))
تنهـــا برای خود باش!
قلبت را زیبا کن
محــبت ها همیشگی نیستند …
آن هارا خوب به خاطر بسپار …
hahahahaha
invoker immortal
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...4c&oe=56278E10
فایل پیوست 3802
یادش بخیر :|
روزی مردی نزد شیخ آمد و گفت : یا شیخ در خانه اتاقی کوچک داریم و من به همراه همسرم و فرزندان به سختی در این فضای کم زندگی میکنم... یا شیخ چه کنم ؟
شیخ گفت : آیا جاندار دیگری در خانه داری؟ مرد گفتا : بلی ، بزی دارم که در حیاط خانه میبندم
شیخ گفت : آن بز را نیز به درون اتاق بیاور و زندگی کن
هفت روز گذشت و مرد نزد شیخ بازگشت و گفت : یا شیخ زندگیم نابود شده در آن اتاق کوچک با زن ، فرزندان و بزغاله زندگی میکنیم و زندگی بر ما جهنم شده ،یا شیخ چه کنیم ؟
شیخ گفتا : آن بز را از اتاق بیرون ببر و در حیاط خانه ببند
فردای آن روز مرد با گل و شیرینی نزد شیخ آمد با خوشحالی گفت : یا شیخ سپاسگذارم ما رو از عذاب نجات دادی ..اینقدر جامون باز شده و راحتیم که نگو، ممنونم ازت .....
بیرون راندن بز از خانه و پیروزی ملت همیشه در صحنه را در راستای توافق هسته ای ، تبریک میگویم باشد که شاد کام و خوشحال باشید از بیرون راندن بز.... !!!!!!!
ضمنا دیروز هم از شیخ پرسیدند یا شیخ وقتی مردم برای برگشتن به شرایط 10 سال پیش اینقدر شادی میکنند اگر به شرایط 40 سال پیش برگردند چه میکنند..........
میگن هنوز شیخ جواب نداده !!!
دوستان کسی کیلیپی از اینموتال های جدید داره من ندیدم چطور هستن فندوق شکن هم نداریم :|
me2:|
آره اون ست اورسا رو دیروز یکی تو روم داشت :|