شما دارید اشتباه میکنید!
شما اگر سطحتون از اونی که دازید توش بازی میکنید خیلی بیشتر یاشه شما میتونید
معمولا با مید رفتن یا بعضی گیم ها کری رفتن،بازی رو راحت جم کنید.پس اگه میبینید هم مید میرید،هم کری،هم آفلین،و .... و بازی رو نمیتونید راحت ببرید یا به سختی میبرید بدونید سطحتون همین قدر یا 300-200 تا بالا یا پایین تر هست.این چیزی که شما میگید ماله +6k هست،که بازی به اون 4 نفر دیگه هم بستگی داشته باشه!!!!
به نظرتون اون کسانی که بوست میکنن،چرا اینقدر راحت بازی رو میبرند؟و خیلی هم وین استریک دارن؟به خاطر همین سطحی هست که گفتم!!!
این عکس اکانت قدیدمیم هست،همیشه فکر میکردم به خاطر روس ها و یارام نمیتونم رنکش رو ببرم بالا و خودم عالی بازی میکنم (همیشه هم تقصیر باخت رو مینداختم تقصیر یارام)!بعد یه مدتی به گفتم بزار رنک اون یکی اکانت رو ببرم بالا هر وقت حوصلشو داشتم میرفتم با اکانت قدیمم بازی میکردم.اینبار واقعا متوجه تغییر سطح شدم و فهمیدم همش تقصیر خودم بوده تا یارام:)
احرف آخر اینکه:به جای اینکه بشینیم از یار هامون ایراد بگیریم و هی اکانت جدید بسازیم تا بشیم +5k، بازی خودمون رو بهتر کنیم .مشکل همه ما ایرانی ها توی رنک مچ ها اینکه همه فکر میکنیم یه پا دندی هستیم در حالی که انگشت شصت پاش تو دوتا هم نیستیم :sm (80)::sm (80):
http://forum.dotabaz.com/uploaded/3814_01477727565.png
اون باخت و بن شدنم هم به خاطر نتم بود که هرجفتشون وسط گیم قطع شد.
در ضمن حرف هام مخصوص آقای ATER نبود؛بیشتر به خاطر عکسش نقل قول کردم.