منم دقیقا! دیشب همینطور بود ۲ دست با تکیز بازی کردم بن شدم :|
نمایش نسخه قابل چاپ
اونی که میگین برای بیمارانی که مرگ مغزی داشتن تیم پزشکی ، قلب اهداء کننده ( همون کسی که مرگ مغزی داشته ) رو قبل از اینکه تپش متوقف بشه از بدن جدا میکنن و در یخ نگهداری می کنن که مدتش رو هم دقیق اطلاع ندارم ولی تا 4-5 ساعت رو اطمینان دارم .
اما در مورد ماده ای که شما میگین امسال چنین کاربردی داشته :
در سال ۲۰۱۴ میلادی (۱۳۹۳ خورشیدی) برای نخستین بار در جهان گروهی از پزشکان در بیمارستان سنت وینسنت در سیدنی استرالیا قلبی را که ۲۰ دقیقه بود دیگر نمی تپید احیا کردند و به یک خانم ۵۷ ساله که بیماری قلبی مادرزادی داشت پیوند دادند. در شیوه بدیعی که در سیدنی به کار رفته شد، قلبی که ضربانش متوقف شده در دستگاهی که «جعبه قلب» نامیده می شود گذاشته می شود. در این جعبه، قلب گرم نگه داشته می شود، ضربان احیاء می شود و یک مایع مغذی کمک می کند که آسیب به ماهیچه های قلب کم شود. پس از پیوند قلب این خانم، دو جراحی مشابه موفق دیگر نیز انجام شده است. این موفقیت با استقبال زیادی در جهان مواجه شده است.
چه خوبه ادم از این چیزا هم اطلاعاتی کسب بکنه ، بنده خودم اشکم در میاد وقتی میبینم یک سری افراد شب و روز تلاش میکنن که راهی برای کمک به بشریت پیدا کنن
از یه طرفی هم تف به انسان هایی که روز به روز علم رو برای سلاح سازی بکار میبرن که باهاش حکومت کنن در این جهان و مردم بی گناه رو برای خواسته های اشغال خودشون به کشتن میدن
دوستانی داریم از جمله پوریا سرپرست و ناظم سایت ، که رفتن به خارج و پزشکی میخونن بهشون افتخار میکنم و براشون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم از علمشون برای کمک به بشریت استفاده کنن
منم همیشه برام سوال بود که چرا قلب کسی که زنده ست رو میشه به یک نفر دیگه پیوند زد ولی وقتی از دنیا رفت دیگه امکان نداره، واقعاً چند ثانیه پس از مرگ چه اتفاقی میوفته که دیگه نمیشه از اعضای بدن استفاده کرد. حالا با این موردی که نوشتین به نظر میرسه که داره یه امید هایی در این زمینه هم بوجود میاد.
عجب دوبار لول آپ شدم آیتم نداد :smile14:
ویدئو قشنگی بود ولی فکر کنم خالی بندیه نمیشه اینطوری شه :| به احتمال 80% دارن فیلم بازی میکنن ولی اگه 1% واقعی باشه دروازه بانه چه شانسی داشت :|
ویدیو ورزش 3 – دروازه بان با تعصب
Blood داره چیکار میکنه ؟ :|
فایل پیوست 3274
بچه ها دوستم یه وبلاگ زده کلیپ های خیلی قشنگی میذاره ( لازم به ذکره که خودشم بازی کرده تو کلیپاش ) اسمشم پویان هست ..... این آدرس وبلاگش ( فقط چسب داشته باشید که دهنتون از خنده جر نخوره ) :
Rec MovieS
https://scontent-2.2914.fna.fbcdn.ne...d8&oe=554652C7
https://scontent-2.2914.fna.fbcdn.ne...59&oe=553DB268
i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کل MMR داری؟:))
دوستان امروز بصورت اتفاقی پام خورد به فرش!
2تومن پول زیرش بود بردم پریما خریدم :hurrhurrplz::dererplz:
بابام کتابی اس میده:
سلام،آیا می توانی نان بخری؟
منم نوشتم:آری پدر اکنون خود را بی درنگ به شاطر خواهم رساند و از او طلب نان می کنم،پدر چند قرص نان از شاطر بستانم؟
بعد بابام زنگ زد میگه:
توله سگ منو مسخره می کنی،جرأت داری بیا خونه خودتو لاینتو فرنداتو جد و آبادتو تیکه تیکه میکنم…
الان ۲ روزه توی پارک میخوابم
خونه خوبه خونه بوی مامانمو میده
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یارو یه پنگوئن پیدا میکنه ، به رفیقش زنگ میزنه میگه چیکار کنم ؟ رفیقش میگه ببرش باغ وحش. فرداش رفیقش زنگ میزنه میگه بردیش باغ وحش ، یارو میگه آره ، امروزم داریم میریم سینما !!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رفتم کاغذ دیواری بخرم…متری ۹۰ تا ۴۵۰ هزار تومن!!
حساب کردم بخوام اسکناس ۱۰۰۰ تومانی جاش بچسبونم،متری ۸۲ هزارتومن درمیاد!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ﺁﻫﻨﮓ ﮔﻠﭙﺮﯼ ﺟﻮﻥ ﺁﺭﻣﯿﻦ ﻧﺼﺮﺗﯽ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯼ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩمﺣﺎﻻ ﺧﻮﺷﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯿﺶ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻡ ﺑﻔﺮﺳﺖ . ﮐﺴﯽ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﺜﻨﻮﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﻗﺮﺽ ﺑﺪﻩ؟ ﻭﺟﻬﻪ ﯼ ﮐﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﺩﺭ ﺧﻄﺮﻩ …!!
ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻣﻠﯿﻪ… وطنم پاره تنم… ای زادگاه و میهنم…
دختره اومد ساندویچی…یارو بش گفته بندری بذارم؟؟؟؟دختره گفته ن محسن یگانه بذار یا علی عبدالمالکی…فقط غمگین باشه!!!!
من دیگه حرفی ندارم
شناگره بین هشت نفر هشتم شده بعد مربیه می گه فراتر از انتظار ما ظاهر شده
فکر کنم انتظار داشته یارو غرق بشه
دو نفر رفتن کافی شاپ یکی شون مِنو رو برداشت.
بعد با کلی مکث سرشو آورد بالا و با یه حالت خاصی گفت: دوتا بام دریت جدید بیارید.
بعد از اینکه گارسونه کل میز رو گاز گرفت
گفت اون بام دریت جدید نیست، «با مدیریت جدیده»!
http://8pic.ir/images/72kobd7i5z49s8al55cs.png
کسی میدونه این روش Scam که تازگی باب شده چیه؟یکی از رفقا میگه تا لینکو باز کنی هک میشی!!
{ پیج مشکلات }
پسری ٢٦ ساله هستم كه يكسال پيش عروسی كردم...!
خانواده من اشراف زاده اند، جوری كه فقط ١٧ تا ماشين بنز و بی.ام.و تو پاركينگ همينجوری افتاده||:
و خودم ٣ تا كارخونه بزرگ دارم||
بنا به دلايلی ٥ ماه پيش طلاق گرفتم...!
ولی الان ميترسم با هر دختری دوست شم و ازدواج كنم... چون همه فقط دنبال پول من هستن...!!
لدفن منو راهنمايی كنيد كه چجوری اين ترسو از خودم دور كنم و دوباره بتونم به كسی اطمينان كنم...!؟
اينم كامنتای بر و بچ همیشه در صحنه:
1) سلام قربونت برم، واقعاً كه قلب پاكی داری... فريبا ٠٩٣٣٦٧٨٥٠٦٤||~
2) اين دوره زمونه به هـيچ كی اطمينان نكن... حتی خواهر خودت (نگين٠٩٣٥١٢٣٧٦٥٠) منتظرم||
3) من عين بقيه نيستم بخام خودشيرينی كنم، ما خودمون جزو خوباييم "٠٩٢١٥٤٣٦٧٨٩ياسی||~
4)ستاره ٠٩٣٣٣٢٢٥٠٤٣
5)واييی حتما خيلی غصه خوردی تو اين چن ماه، الهی سپيده قربونت بره ٠٩٣٦٢٢٤٤٦٥٧||~
6)سعی كن آروم باشی، اصلاً به گذشته فكر نكن. بيا يه آينده خوب و با هم بسازيم. طناز از شهرك غرب ٠٩٣٩٧٦٥٢١٥٣٥
7)همه دخترا دنبال پولن نميشه اعتماد كرد. يعقوب ٠٩٣٣١٢٣٤٥٤٥
این اخریه کمرمو شکست
یک شب مردی رو به آسمان میکندومیگوید:خدایا چراهمسرم یک گل رز را ک یک روز زنده است وروزدیگرمیمیرد, دوست دارد امامن که هرروزبرایش میمیرم وزنده میشوم رادوست ندارد!؟
.
.
.
.
.
.
خداگفت: وای دهنت سرویس خیلی قشنگ بود، لااایک.
این روش تازگیا باب شده بله!
ابتدا فرد هکر یک Trojan (قصه ی فیلم تروی که رفتن تو اسب اومدن بیرون اینم اونجوریه!) رو با یک عکس ساده Bind میکنه!(ترکیب)
شما کلیک میکنی و دانلود بعدش نصب و چیزی که نباس میشد میشه! من خودم امروز دریافت کردم تروجان پسره میگفت بیا آیتمام رو ببین من یه Trojan remover خیلی خوب دارم سریع پاکش کرد مواظب باشید
آموزش خواستید در خدمتم دی:
یاد بده ما هم از این کارا بوکولیم
ﺑﺎﺭﺍﻟﻬــــــــــــﺎ ﺑﺪﺕ ﻧﯿﺎﺩﺍﺍﺍﺍ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪ!!!!!
ﺷﻤﺎ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺣﻤﺎﺳﻪ ﻣﯽﺁﻓﺮﯾﻨﯽ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺜﺎﻝ:
ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺭﻭ ﺁﻓﺮﯾﺪﯼ ﺗﻮﯼ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ , ﺳﻮﺍﺣﻞ ﮐﺎﻟﯿﻔﺮﻧﯿﺎﯼ ﺟﻨﻮﺑﯽ
ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﺍﯼ ﺑﻪ ﻏﺎﯾﺖ ﻣﺮﻓــــــــــــــــــــ
ﻗﺪ ۲ ﻣﺘﺮ، ﭼﺸﺎ ﺁﺑﯽ؛ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺮﻧﺰﻩ؛ ﻫﯿﮑﻞ ﺭﺩﯾﻒ …
ﺗﻔﺮﯾﺤﺶ ﺳﺮﻓﯿﻨﮕﻪ ؛ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻭ ﮔﯿﺘﺎﺭ ﻭ ﻭﯾوﻟﻮﻧﻢ ﻣﯿﺰﻧﻪ ؛
۵ ﺗﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻪ !!!!
ﮐﻼً ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺳﻮﺭﭘﺮﺍﯾﺰ ﭘﺎﺭﺗﯽﻫﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺵ
ﮔﺮﻓﺘﻦ … ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﻄﻠﻖ ﻫَﭙﯽ ﻓﻮﺭ ﺍِﻭﺭ ﻣﯿﺸﻪ !!!!!
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ
ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭ ﺑﺎ ﮔِﻞ ﺍﺿﺎﻓﯽ ,
ﯾﻪ ﻗﺒﯿﻠﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﺳﺎﺧﺘﯽ, ﺭﯾﺨﺘﯽ ﺗﻮ ﯾﻪ ﮐﺸﻮﺭﯼ, ﻭﺳﻂ ﺧﺎﻭﺭ ﻣﯿﺎﻧﻪ …
ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻊ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﺸﻮﻧﻪ !
ﺍﻭﻥ ﻭﺿﻊ ﺗﻔﺮﯾﺤﺸﻮﻧﻪ …
ﻭﺳﻂ ﯾﻪ ﺟﻨﮓ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ …
حالام گیر افتادن بین تروریستای طالبان و زامبی های داعش …
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ هم یا به وسیله پراید ۱۴۱ یا آنتونف ۱۴۰ یا اتوبوسای اسکانیا یا شیر پالم دار یا سبزیجات مسموم می میرن.
ﺧﺐ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ! ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﻧﺴﺎﺯ ﻗﺮﺑﻮﻭﻧﺖ ﺑﺮﻡ، ﻧﺴﺎﺯ…!!!
در جوابت میگه : من زمانی که بهترین انسان ها رو ساختم و فرستادم به این سرزمین و اسمش رو گذاشتن ایران ، زیباترین و با قامت ترین و دارای فکر و اندیشه بودن در زمانی که تمام دنیا وحشی بود من بهترین انسان ها رو در خاک ایران گرداوری کردم ، خودتون عرضه نداشتین نگهشون دارین بجای چندتا ادم بیابون نشین اومدن گرفتن خاکتونو ، مردمتو کشتن علمتو از بین بردن کتابهاتو اتیش زدن دم نزدی و هنوز که هنوزه داری باهاش زندگی میکنی پس تقصیر من ننداز !!!!!!!
شمارش پسرا تو باشگاه هنگام وزنه زدن:
۱.یک
۲.دو
۳.سع
۴.چاع
۵.پع
۶.شیع
۷.عفت
۸.عشت
۹.عوح
۱۰.عح
و اما شمارش دخترا توی باشگاه هنگام وزنه زدن :
یک
.
.
تق
وزنه افتاد
صلوات بفرستین
************************************************** ************************************************** **
نماینده مجلس اومده میگه: ما سه میلیون بیکار توی ایران داریم!
آخه مرد مومن ما فقط ۵ میلیون بیکار توی فیسبوک و وایبر داریم
************************************************** ************************************************** **
اصن زن آدم باید موهاش بلند و فر باشه که وقتی داره ظرف میشوره بری چنگ بندازی لای موهاش و سرشو بکشی عقب محکم بوسش کنی بعد اونم دردش بیاد با دستکش کفی بزنه تو گوشت بعد تو با کله بزنی تو دماغش بعدشم دعوا و طلاق و تمام و مهرم حلال ، شیرم آزاد چه رمانتیک
ارو داشت گریه میکرده، میگن چته؟… میگه پشیمونم کاش به حرفاى پدرم گوش کرده بودم !!! میگن مگه چى میگفت؟ .میگه, نمیدونم, گوش نکردم دیگه !!
یه روز جوانی از یک بزرگی پرسید : چرا وقتی دنیا فانیست همه دنبالش میدوون ؟ چرا وقتی پول تو این دنیا جا می مونه همه دنبالش هست ؟ چرا آدم به خاطر پول، دوستش را دشمن می بیند ؟
آن بزرگوار از جیبش یه بسته کبریت درآورد و ۳ تاش رو برداشت؛ دوباره ۲ تاش رو گذاشت داخل قوطی کبریت و اون یکی رو از وسط نصف کرد؛ با اون نوک تیز چوب کبریت لای دندوناش رو تمیز کرد و ………….. گفت : من چه میدونم !!!
تا کی میخوان riki رو قوی تر کنن :|
Riki
Blink Strike max charges increased from 3/4/5 to 4/5/6
Blink Strike charge restore time increased from 30 to 35
Blink Strike bonus damage from 50/70/90 to 40/70/100