سلام دوستان . چند روز بود مریض بودم . گفتم اگه خوب شدم بیام یه آموزشی بنویسم :D امیدوارم راضی باشید
معرفی هیرو : Omni Knight یه هیروی ساپورتر عالی که به خاطر اسکیل هاش که با هم خیلی مچ هستن مشهوره . این هیرو هم هیل میده - هم Magic Immunity - هم Slow میکنه - و با آلتیمیتش باعث میشه که شما از نظر Physical دمیج نخورید. دیگه از یه ساپورت چی میخواید؟!:sm (41):این هیرو میتونه در نقش Semi-Carry هم بازی کنه!
داستان هیرو : Pursit Thunderwrath یک شوالیه و جنگجویی قوی، کهن، متعهد و قسم خورده بود که جهت فرماندهی شوالیه های ارشد و بسیار مشهور کلیسا، پرورش داده شده بود. او تمام عمر خود را در خدمت علم لایتناهی الهی (Omniscince) سپری کرده بود. در تعهدش مبارزة مقدسی قرار داشت که تا دوران جوانی اش که قدرت جنگیدن و شجاعت زیادی داشت، هرگز آن را از خود نپرسید. اما پس از گذشت سال های طولانی از جنگ های صلیبی که شوالیه های ارشد او کشته شدند و به طور ناجوری در اطراف مسیرهای گِل آلود دفن شدند، او شروع به تفحص در مورد مفهوم عهد و پیمان خویش (که سبب تمام این جنگ ها بود) کرد. دلیل این جنگ ها که براداران هم پیمانش در آن وارد شده بودند، نافرمانی گروهی از موجودات پلید از اطاعت قدرت الهی بود که در جریان آن فرماندهان سپاهش به خاطر طاعون، آب نامسائد و نیز کمین سربازان دشمن از بین رفتند. او پس از تعمق و تفکر عمیق، از لشکرش جدا شد و پس از سفری طولانی به غاری پر پیچ و خم از صخره های Emauracus رفته و در آنجا به سرپیچی و قیام علیه کشیش های کلیسا پرداخت. از آنجا که قبلاً هیچ شوالیه ای بزرگان کلیسا را مؤاخذه نکرده بود، آنها سعی کردند که او را به گودال قربانی پرت کنند که موفق نشدند (مجازاتی در گذشته بود که روحانیون مسیحی در مقابل کسی که سرپیچی می کرد، انجام می دادند). Purist برای مقابله با آن ها شروع به درخشیدن با نوری مقدس کرد به طوری که آن ها مشاهده کردند که قدرت الهی (Omniscince) برگزیده که خودش را برای او آشکار سازد. کشیش ارشد (The Elder Hierophant)، او را در سفر هفته ها به دالانی عمیق برد که یکی از مکان های بسیار مقدس برای تهذیب نفس و ریاضت بود. او مدت بسیار طولانی را در آنجا به سر برد. پس از خارج شدن او از این حالت، قدرت الهی یک پوسته محافظ ماوراء طبیعی را اطراف او ایجاد کرد که در برابر بلاهای آسمانی حفاظت شود. همچنین در آن روز از طرف قدرت الهی برای او قدرت و حقیقتی ویژه آشکار شد که می توانست توسط آن جهان را دگرگون کند (منظورش lvl6 هست). این داستان برای او به گونهای رقم خورد که هیچوقت نتواند آن روز را فراموش کند و سبب شد که برای بار دیگر هیچوقت ایمانش را مورد مؤاخذه قرار ندهد و بلاخره او به معنای تمام لشرکشی ها و جنگیدن هایش در طی این سال ها پی برد. بنابراین Pursit Thunderwrath همیشه با قدرت های ویژه اش که بدون شک از طرف قدرتی ماوراء طبیعی است؛ در جنگ ها می درخشد.
نقاط قوت : یه Baby sitter خیلی قوی ای هستبا همه کری ها مچ میشه و توی فارم کمکشون میکنه
با آلتیمیت این هیرو شانس برد تیم فایت 99% عه
به یاراش BKB مفتی میده :D
بهترین اسپل Heal/Damage توی بازی رو داره
توی کل زمان بازی قوی عه
میتونه تو نقش های متفاوتی بازی کنه ( هم ساپ , هم کری , هم Offlane, مورد داشتیم Omni رفته جنگل ::kappa::.) نقاط ضعف : رنج اسکیل 3 ومش کمه
گلد جمع کردن باهاش سخته مگه فارم کنین
وقتی نمیبره میبازه :| ( چی گفتم :-o )
والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:sm (41):
کی Omni رو پیک کنیم ؟
وقتی تیم حریف چند تا هیرو داره که کارشون توی تیم فایت فقط کلیک چپ زدنه
تیم شما یه ساپورت و baby sitter خوب میخواد
تیمتون به اندازه کافی کری داره
شما احساس میکنید دوست دارید Omni بازی کنین
کی Omni پیک نکنیم؟ وقتی تیمتون به اندازه کافی هیروی هیلر داشته باشه
تیمتون به کری - تانک و... نیاز داشته باشه
تیم حریف هیرو هایی داشته باشه که توی تیم فایت به اسکیل وابسته هستند
شما دوست ندارید Omni پلی بدید
هیروی حریف ایتم اصلیش Diffusal Blade عه
اطراف هدف یه مانع درست میکنه که به هدف Magic Immunity و Magic Resistance 100% میده
مدت زمان : 8/7/6/5
کولداون : 20/18/16/14
مانای مورد نیاز : 50
میشه روی هیرو های یاری که BKB زدن هم استفاده کرد
اما روی هیرو های حریف که BKB زدن نمیشه
سرعت حرکت و اتک زدن هیرو های حریفی که اطرافش باشن رو کم میکنه
محدوده : 350
مقدار سرعت حرکتی که کم میشه : 34%/26%/18%/10%
مقدار اتک اسپیدی که کم میشه : 34/26/18/10
نکات :
اسلو تا یک ثانیه بعد از خارج شدن از محدوده ادامه پیدا میکنه
اگر که حریف بعد از اسلو شدن BKB بزنه اسلو باز هم ادامه پیدا میکنه
با https://hydra-media.cursecdn.com/dot...d920f762776a32 مدت زمان بیشتر میشه . محدوده آلتیمیت میشه کل مپ و ساختمون ها رو هم تحت تاثیر قرار میده
نکات :
همه یونیت های خودی به جز ward , Courier یونیت های invulnerable و یونیت های Hidden ( با اینویز اشتباه نگیری منظور یونیت هایی هست که از مپ برای چند ثانیه محو میشه مثل اسکیل یک Shadow Demon ) رو تحت تاثیر قرار میده .
چه زمانی omni پیک نکنیم ؟
فقط زمانی که تیم حریف هیرو های Diffusal خرین دارن . :>
11-18-2016, 11:58 AM
Hossein.IR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IR_Prince
چه زمانی omni پیک نکنیم ؟
فقط زمانی که تیم حریف هیرو های Diffusal خرین دارن . :>
I will add this :>
11-18-2016, 12:23 PM
Apdentist
آموزش عالی بود،خسته نباشی واقعا (یه خورده مرتب بشه بهتره)
توی نقاط قوتش،این نکته که میتونه توی role های مختلف بازی کنه،هم اضافه کن،یعنی هم میتونه ساپ باشه هم کری هم off..
11-18-2016, 02:08 PM
Hossein.IR
دوستان آموزش تقریبا تکمیله . اگه کم و کسری داره حتما بگید . نظر هم یادتون نره . میلاد هرچقدر تلاش کردم عکسه درست جا نشد میسپارم به خودت
11-18-2016, 04:04 PM
samdeloges
بسیار عالی
اینو اضافه کنید
توی فایت روی کری اول یک بزنید بعد دو :| ناموسا اول دو نزنید بعد نمیتونید هیلش کنید خودشم نمی تونه خودشو هیل کنه بعد میمیره شما عذاب وجدان میگیرین
11-18-2016, 04:26 PM
the_baltazar
ترجمه داستان Omniknight :
Pursit Thunderwrath یک شوالیه و جنگجویی قوی، کهن، متعهد و قسم خورده بود که جهت فرماندهی شوالیه های ارشد و بسیار مشهور کلیسا، پرورش داده شده بود. او تمام عمر خود را در خدمت علم لایتناهی الهی (Omniscince) سپری کرده بود. در تعهدش مبارزة مقدسی قرار داشت که تا دوران جوانی اش که قدرت جنگیدن و شجاعت زیادی داشت، هرگز آن را از خود نپرسید. اما پس از گذشت سال های طولانی از جنگ های صلیبی که شوالیه های ارشد او کشته شدند و به طور ناجوری در اطراف مسیرهای گِل آلود دفن شدند، او شروع به تفحص در مورد مفهوم عهد و پیمان خویش (که سبب تمام این جنگ ها بود) کرد. دلیل این جنگ ها که براداران هم پیمانش در آن وارد شده بودند، نافرمانی گروهی از موجودات پلید از اطاعت قدرت الهی بود که در جریان آن فرماندهان سپاهش به خاطر طاعون، آب نامسائد و نیز کمین سربازان دشمن از بین رفتند. او پس از تعمق و تفکر عمیق، از لشکرش جدا شد و پس از سفری طولانی به غاری پر پیچ و خم از صخره های Emauracus رفته و در آنجا به سرپیچی و قیام علیه کشیش های کلیسا پرداخت. از آنجا که قبلاً هیچ شوالیه ای بزرگان کلیسا را مؤاخذه نکرده بود، آنها سعی کردند که او را به گودال قربانی پرت کنند که موفق نشدند (مجازاتی در گذشته بود که روحانیون مسیحی در مقابل کسی که سرپیچی می کرد، انجام می دادند). Purist برای مقابله با آن ها شروع به درخشیدن با نوری مقدس کرد به طوری که آن ها مشاهده کردند که قدرت الهی (Omniscince) برگزیده که خودش را برای او آشکار سازد. کشیش ارشد (The Elder Hierophant)، او را در سفر هفته ها به دالانی عمیق برد که یکی از مکان های بسیار مقدس برای تهذیب نفس و ریاضت بود. او مدت بسیار طولانی را در آنجا به سر برد. پس از خارج شدن او از این حالت، قدرت الهی یک پوسته محافظ ماوراء طبیعی را اطراف او ایجاد کرد که در برابر بلاهای آسمانی حفاظت شود. همچنین در آن روز از طرف قدرت الهی برای او قدرت و حقیقتی ویژه آشکار شد که می توانست توسط آن جهان را دگرگون کند (منظورش lvl6 هست). این داستان برای او به گونهای رقم خورد که هیچوقت نتواند آن روز را فراموش کند و سبب شد که برای بار دیگر هیچوقت ایمانش را مورد مؤاخذه قرار ندهد و بلاخره او به معنای تمام لشرکشی ها و جنگیدن هایش در طی این سال ها پی برد. بنابراین Pursit Thunderwrath همیشه با قدرت های ویژه اش که بدون شک از طرف قدرتی ماوراء طبیعی است؛ در جنگ ها می درخشد.
همچنین :
".I have gazed into the Omniscience, and it has gazed into me"
"من به قدرت الهی خیره شدم و او نیز به من خیره شد"
تو این فکر بودم که اموزش این هیرو رو بزارم که زحمتشو کشیدید . خسته نباشید اموزش کامل + تشکر
11-18-2016, 04:31 PM
the_baltazar
در مورد Diffusal هم یه چیزی بگم اگه Omni تو نقش Semi-Carry باشه و همچنین پلیرش Pro باشه یه هیرو مثل Riki رو راحت کیل میکنه . همه چیز بستگی به خود پلیر داره ! نمیشه گفت اگه حریف این ایتمو داشته باشه دیگه گیم gg ! واسه خودم پیش اومده که میگم ...بنابراین من مخالف این تیکه از اموزشم .
11-19-2016, 04:23 PM
alia76972
براش شیوا گارد نمیارن؟
اسولت چی؟
یه ایتم هس ونگارد و نامه و .. ترکیب میشه اسمشو نمیدونم اونو هم میارن معمولا
11-19-2016, 04:37 PM
Hossein.IR
آیتم که زیاد میارن . من چند تاش رو گفتم . بسته به موقعیت باید آیتم های مختلفی آورد / مثلا radiance و....
11-25-2016, 02:06 PM
vonarian
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alia76972
براش شیوا گارد نمیارن؟
اسولت چی؟
یه ایتم هس ونگارد و نامه و .. ترکیب میشه اسمشو نمیدونم اونو هم میارن معمولا
سلام.
اون crimson guard هست.
عموما برای Axe میارن!
Eul's scepter of Divinity هم میتونه کمک باشه چون خداییش خیلی مانا میخواد.
بعضیا براش Tranquil میبندن و البته از جمله خودم.
اواخر بازی یه Heart ببندی کارشون تمومه.
و طبق آموزش موقع تیم فایت باید Guardian Angel رو فعال کنی.
یه نکته:Aghanim's scepter هم اواخل و یا نزدیک اواخر بازی باید بست چون اگر هرجای مپ باشی physical دمیج یارات به صفر میرسه.
در کنار هیروهای کم جون مثل RIKI هم خوبه چون با Purification هم هیل میده بهش هم با دوش bkb میده.در ضمن با یکش هم دمیج زیادی میزنه که اگر ریکی نزدیک دشمن باشه کارشون تمومه.
البته early game اگر آیتم خوب ببندی مشکل مانا پیدا نخواهیم کرد.
بنده عموما ساپورت بازی میکنم.
مشاور هم دارم :)
در ضمن هیروی Anti-mage هم یه مقدار دشمن محس(ص)وب میشه.چون مانا قورت میده اساسا.
موفق باشید.
(نظر شخصی بنده بود عزیزان میتونن اصلاح کنن)
12-01-2016, 12:35 AM
alireza shadow
به نظر من انتی میج نمیتونه ضد درجه یکش حساب بشه. چون اول وقتی رو خودش یا یکی از یاراش repelبندازه دیگه لول یکamروش کار نمیکنه. همچنین التیمیتش هم فقط مینی استان میکنه که معمولا فایده ای نداره .
12-03-2016, 02:40 PM
reza2h
noob ترین هیرویی که تا حالا با من play داده همین omni هست:sm (41): یعنی من فانتوم بر می دارم خدا خدا میکنم کسی omni نره چون بازی رو می بازیم
مثلا این یکش هست اما تا دلت بخواد از این مورد ها داشتم تا کسی omni توی تیم ما رفته همون اول بازی ff شده اما جالب این جاست که هر موقع توی تیم حریف بوده پدر ما رو در اورده :-o (تمام ریپلی ها فشرده شده و کمتر از مقدار واقعی است)
http://forum.dotabaz.com/uploaded/5019_11480760956.jpg
حرف اخر اینکه (شرمنده اینجا تایپک omni هست که اینو میگم):
هر موقع ما فانتوم میریم یا لاین solo هستیم یا اگه هم ساپورت هم داشته باشیم اینطوریه (هر کاری میکنه غیر supp) خداییش اگه میراکل هم میخواست با فانتوم اینطور بره هزار بار جمع شده بود.......
و یک خاطره از omni:
اوندفعه هم بدبختانه هیروی من فانتوم بودم دقیقه 20 بازی بودیم که یهو LC اومد با من دوئل گرفت omni به جای اینکه 6 کنه 1 کرد بعدهم وایساد تا مردم .....من براش نوشتم تو noob هستی چون به جای اینکه اولتی کنی وایسادی من گنک بشم اقا
این بهش بر نرخورد گفت من noob ام رفت تو base وایساد تا بازی جمع شد و ما باختیم(چقدر ناز ناز هم بود) یا شاید کلا این خارجکی ها همشون اینطورین (شرمنده ریپلیش هم دم دستم نبود وگرنه میزاشتم)
جالب اینجا بود که حالا من LC بودم هر دفعه که اولتی میزدم اونور بدون استثنا یا omni اولتی میزد یا void (فقط میتونم بگم از ماست که بر ماست:sm (152):)
02-13-2017, 05:15 PM
Hossein.IR
دوستان روش آیتم گیری کری اضافه شد :)) روش فانیه / پیشنهاد میکنم یه بار استفاده کنید اینم فیلمش =))