با اینکه آموزش ها انجمن برای چندسال پیش هست ولی همچنان رتبه اول گوگل رو داریم.
یعنی شما در گوگل بزنید مثلا آموزش هیروی storm اولین سایت دوتاباز میاد
قسمتی از سرچ کنسول انجمن:
پنهان کننده: مشاهده عکس
در مجموع الان روزانه حدود 500-600 ورودی گوگل داریم
نمایش نسخه قابل چاپ
با اینکه هر روز تمام وقت سرکارم هستم ولی پستی که امروز زدم یک ساعت بیشتر زمان نگرفت و از بچه هایی که هنوز هستن خواهش میکنم نفری حداقل هفته ای یه پست آموزشی بزنن هیچ زحمتی نداره باور کنین اگه بخوایم راحت انجمنو حتی بهتر از قدیم بالا میاریم :bz
سلام
منم میخواستم بعد یه مدت که نبودم بیام و کمکی به انجمن باشم ولی الانم سرم به نرم افزار های adobe گرم شده :sm (152):
یادم نره باز یه دستی میرسونم .
راستی میلاد من یه اکانت خیلی قدیمی داشتم اسمش باید دوربر mohammad یا ... باشه , میشه اونو ریکاوری کرد ؟
ایمیلشو یادم نیست باز پیدا کنم میگم بهت , یه مدته دارین از قدیم حرف میزنین منم یاد اون افتادم :D
دیروز آخرین روز Battle Pass TI10 بود و تمام شد.
اعلام شد که برنده Arcana هم هیرویهست. هفته بعد هم Valve قول داد که آپدیت جدیدی برای دوتا پلاس داشته باشه و در بین اونها آپدیتی برای گیلدها و فصل جدیدی برای دوتا پلاس بهمراه مکانیزم ریست شدن جدید rank وجود خواهند داشت.پنهان کننده: بنفش رنگ :)
Valve پست جدیدی را در وبسایت دوتا ۲ با عنوان «بروزرسانیهای پیشرو» منتشر کرده که متن ترجمه شده آن را میتوانید در کانال تلگرام انجمن مشاهده کنید.
لینک کانال انجمن
سلام آقا میگن قراره آپدیت جدیدش برای کریسمس 2020 هیرو جدید بیاد جریان چیع خیلی کنجکاوم بدونم هیروش چیه:sm (90):
پچ 7.28 بازی تحت عنوان Mistwoods Update دیشب روانه کلاینت شد.
شور جدیدی برای اومدن پچ جدید در این روزهای اخیر در جامعه دوتا ۲ برقرار بود که دیشب افراد بسیار زیادی (حدود ۴۰ هزار) در داخل ردیت بصورت آنلاین حضور داشتند و حتی استریمی هم برای اعلان زمان آمدن آپدیت وجود داشت.
دقایقی قبل از آمدن پچ هم با چک کردن سرورهای وبسایت رسمی دوتا ۲ بطور مکرر متوجه بروزرسانی هایی در سایت شدند که باعث شد قسمتهایی از آپدیت لو بره...
با اینحال پچ پس از دقایقی (حدود ۱۵ ۲۰ دقیقه) با حجم اولیه ۱.۲ گیگابایت روانه کلاینت بازی شد که با خودش تغییرات زیادی را برای بازی بهمراه هیرو جدید در بر داشت.
در رابطه با پچ اگر جایی در متن تغییرات به مشکل خوردید خوشحال خواهم شد که راهنماییتون کنم و لطفا نظرات خودتون را در ایباره در ادامه همین تاپیک پست کنید.
هنوز در حال خوندن پچ هستم لامصب تموم نمیشه (همراه با تست هیروها)
یکسری ایتم ها و هیرو ها با هم کمبو خفنی در میان مثلا ایو با بلادسیکر رو هم 46% spell amp میده که اگه یک kaya yasha هم بیاره میشه 62% .این یعنی ایتم های mkb/mjolnir/radiance/basher/ بشدت روش قوی میشه تازه شما اتک اسپید io هم حساب کن با یک بلادسیکر بنظرم 2v5 همرو درو میکنن (واسه سبک نوکم E blade و dagon)
یک tip خفن دیگه اینکه اگه شما sf بری و ایتم های bkb/aghanim/refresh و این دگر جدیده که اسمش arcane blink هست برید کمبوش بشدت خفنه یعنی عرض 1ثانیه اولتیمیت sf چنل میشه xd و رو هوا کویل میزنه فقط برید تست کنید تا بفهمید چقدر قویه اگه درست زده بشه با کویل تیم حریف از fear در نمیان تا بمیرن/tinker ام این ایتم arcane blink خیلی خوبه اگه رفلکستون برسه insane هستش(همراه با اتوکستم که بشه اصن نگو اوه اوه)
جاگرناتم aghanim shard بره و یه echo sabre تو جیبش باشه وقتی نزدیک دشمن بشه و 1 بزنه echo sabre رش نان استاپ میخوره و کولدان نداره(تا وقتی که اتک ندید)
فعلا:sm (107):