اقا من نید فور اسپید هات پورسویت می خوام می تونی واسم بگیری پرداخت آنلاین هم که داشته باشی عالیه
می خواستم از ایران اسکایپ بخرم یهو فروشگاهش ترکید :|
اگه می تونی واسم بخری اددم کن
fireman13762
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من نید فور اسپید هات پورسویت می خوام می تونی واسم بگیری پرداخت آنلاین هم که داشته باشی عالیه
می خواستم از ایران اسکایپ بخرم یهو فروشگاهش ترکید :|
اگه می تونی واسم بخری اددم کن
fireman13762
سلام
من داشتم یه بازی دانلود میکردم یه چند باری پاز داده بودم اما این سری از اول شد.راهی داره که از ادامش دانلود کنم؟تو فلدر اسیم رو دیدم هنوز اون مقداری که دانلود کردم هست،یعنی درست میشه؟
فکر نکنم درست بشه یعنی این ایتفاق برای من چند بار افتاده ولی متاسفانه درست نشده.
بهترین کار اینه که تا اخر دنلد اتصال با اینترنت (و مهم تر از اون برق :d) رو حفظ کنید یا اگه کار این براتون مقدور نیست میتونید با یکم سرچ تو گوگل بک پاه بازیو از بعضی از سایتا که واسه دنلد گذاشتن پیدا کنید.
درضمن اگه فقط پاز بدید دنلد رو از اول نمیاره یعنی قاعدتا نباید اینجوری باشه فقط وقتی از اول دنلد رو شروع میکنه که مودم یا پی سی رو ری استارت کرده باشید.
سلام
من میخواستم trade کنم که اررور میده و اجازه نمیده اررور هم این هست
You recently forgot and then reset your Steam account's password. You will not be able to trade until about five days after the most recent password reset
من ۲تا id دارم خیلی وقته این id رو بازم نکردم حالا باید باز ۵ روز صبر کنم تا درست شه یعنی! اگه بعد از اینکه پسوردم رو گرفتم باید ۵ روز میگذشته هم که العان ۲ هفته بیشتره که گذشته!؟
سلام استم من اوش کلا بالا نمیاد جریان چیه آپ کردم همه کار کردم ام متاسفانه وقتی میخوام وارد شم یه مستطیل طوسی میاد که در خال کانکت شدنید و .. بعد هم ارور میده
اینترنت رو قطع کنید و استیم رو حالت افلاین بیارین بالا ، بعد انلاین کنید . اگر نشد برید سربرگ استیم و change user بزنید و از اول یوزر پسورد وارد کنید اگر باز نشد از پ.ر.و.ک.س.ی برای یه بار استفاده کن ، باز اگر نشد مشکل از نت شماست ، برو به این ادرس ، این کارها رو انجام بده تا نتت فیکس شه :
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center و دست چپ internet option و صفحه که باز شد برو سربرگ connection بعد گزینه lan setting و تیک detect setting باید زده باشه ، اگر نزده خودت بزن تیکش رو . بعد برو سربرگ Advanced و گزینه های restore advanced setting و reset رو بزن تا دوباره شروع کنه به فیکس کردن نت شما
موفق باشید