اینی که گفتی از کجا میشه عوض کرد:ttl 50 ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینی که گفتی از کجا میشه عوض کرد:ttl 50 ؟
برو تو CMD
بزن ping 4.2.2.4 -t
به ttl ربطی نداره ! بعضی وقتها یه سری باگ پیش میاد که وقتی یه پیج چیلتر باز میکنی بعدش یه پیح ـه عادی که باز کردی برات چیلتر نشون میده !
اصلا" کار ـه ttl یه چیزه دیگس که با گرفتن ـه پینگ از cmd عوض نمیشه . فقط با چندین بار ، تکرار میکنم چندین بار ریستارت کردن ـه نت میشه ttl رو عوض کرد . در ضمن ttl مخفف ـه Time to Leave هستش ;;)
من که همچین مشکلی نداشتم نتم هم از مخابرات تهران هست
خیلی کم پیش میاد . اما برای اینکار مودم رو 5-10 دقیقه خاموش کنید و بعد روشن کنید که بره به اصطلاح روی ای پی دیگه ، بعد درست میشه
دیشب داشتم با بچه ها تو سرور غرب اروپا بازی میکردم یکدفه پینگم از 280 شد 122 !!!! اول بازی بود قاتی کرده بودم دیگه نمیشد lh کرد :D گفتم بخاطر اینه که شب ها معمولا نتا بهتر میشه. ولی حالا امده پینگ میگیرم میده 98 !!!!
نت مخابرات دارم شما تغیری احساس نکردید؟
مم که تاحالا پینگ زیر 180 ندیدم به خودم تازه اونم با یه چیزی شد 180 وگرنه 320 ایناست
من کلا پینگم 2-3 ماهه زیر 150 ـه توی سرور EU west و east همینطور ولی بالا پایین میشه ولی west ثابته خوشبحتانه
isp هم مخابرات
فایل پیوست 1695
بعد از مدت زیادی که حدود 3 ماه میشد که یه بازی بدون لگ رو تجربه نکردم بالاخره این سرویس نامحدودم تموم شد و از سرویس 512 محدود استفاده کردم و واقعا تفاوت شدیدی احساس کردم!
سرعت دانلود با نامحدود بین 5 تا 10 کیلو اما الان از 150 تا 500!
ISP: Pars Online