خوب شما اولا مودمت یه ایرادی داره چون باید پینگش 1 میشد
یا شما با وایرلس تریس گرفتی
درباره مسیر دیتا یا همون روتر:
از اروپا - فرانسه عبور میکنه و شهر Courbevoie
متاسفانه مسیر خوبی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما اولا مودمت یه ایرادی داره چون باید پینگش 1 میشد
یا شما با وایرلس تریس گرفتی
درباره مسیر دیتا یا همون روتر:
از اروپا - فرانسه عبور میکنه و شهر Courbevoie
متاسفانه مسیر خوبی نیست
برای من هم از عمان رد میشه ، مخابرات دارم :|
آخه یکی نیست بگه مرتیکه ، تهران ، عمان آخه؟
روسیه نزدیک تر که :|
عجیبه برا من از اروپا میگیره !
واسه من لندن انگلیس /:)
مال من فرانسست:|
بیشتر اینترنت ایران هم از دریای جنوب وارد میشده که فرستاده میشده تهران بعد تقسیم میشه !!!! خیلی جکه . چون همین باعث تداخل زیادی میشه ، اگر بیان تقسیم بندی رو اینجوری کنن که اگر از جنوب وارد شد بدن خود جنوبی ها اگر از دریای شمال وارد شد بدن همون قسمت . اینجوری خیلی بهتر میشد . برای همین همیشه تهران نتش بهتر از جاهای دیگست اومدن اول کشیدن برا خودشون . کلا کشور هرچی داره برای تهرانیاست . جاهایی مثل جنوب و شمال که منبع درامد هستن نادیده گرفته میشه توی این کشور
این بحث هایی که هست
همشون شانسیه
و
بیشتر شانسشون هم برای شرکت هاست
مثلا شرکت های وب اونطوری که تو نظرت p30world خوندم از تلکام روسیه میگذره و پینگ تایم خوبی دارن
بعضیا هم از سوپرانلاین ترکیه
یه چیزی که مد نظر باید بگیرید
حتی اگه روتر شما هم بد باشه شما باید به پینگتون توجه کنید
همونطور که میبینید من از روتر عمان عبور میکنم ولی پینگم همیشه زیر 200 هست به جز وقتی که مشکلی وجود داشته باشه
پینگ امروز بازی
http://s6.picofile.com/file/8224655476/ss.jpg
باز هم مسیر عمان و پینگ
http://s3.picofile.com/file/8224915492/ping.jpg
ساعت9:55 شب پنج شنبه
پینگ EE و EW منم تقریبا همینه اما dubai و USe خیلی بالاست!
یادش بخیر قبلا ه دوتا2 رو تازه شروع کرده بودم همیشه سرور USe بازی میکردم پینگ خیلی خوب بود الان دیگه نمیشه...
دلم برا امریکایی ها تنگ شده :(
تا میبینن پینگ خوبه اینکار رو میکنن به همین سادگی :
http://forum.dotabaz.com/uploaded/390_01448899741.jpg
در اینجا : هرچیزی که باعث لذت میشه حرام است
داداش لینک شما رو ریست کردن
یه زنگ میزدی بهشون میگفتی چرا لینکم ریست شده :|
الکی که نمیشه لینک رو ریست کرد
اگه خودت زنگ بزنی بگی ریست کن به هزار زور ومنت برات ریست میکنن
قضیه اینکه الان 1 ماه توی مخابرات خراب شده استان بوشهر 2020 کار نمیکنه قطعش کردن و تنها اینو ضبط شده روش گذاشتن اختلال زیرساخت هستش و همه مشکل دارن در واقع من الان 4 ساله دارمش خیری ندیدم
اینم بگم ایراد از دستگاهه ، دستگاه دسته 4 برا ما وصل کردن زیادی تهران میاد بوشهر (خود تهرانیا دسته دو میخرن ) بعد زیادی بوشهر میارن به شهر ما . بعد اگر ظرفیتش 200 نفر باشه 1200 نفر روشه . دستگاه هم نمیکشه یا ریست میشه یا تایم اوت . مگه عمرشون چقده . ملت دارن با 4g حال میکنن تازه با یک هفته قطعی 3g اوردن اومنم درست کار نمیده . سر خر پولدرترین استان دنیا هم هستیم یه نت نداره
چند روز پیش یه مشکلی برای پارس انلاین به وجود اومد
من مین 33 بازی بودم یهو لینک پرید
زنگ زدم برنداشتن (پشتیبانی استان تبریز)
چند بار زنگ زدم برنداشتن
اخرش زنگ زدم به مدیر فنی (مدیر فنی رو از قبل میشناختم نزدیک 8 سال باهاش سلام علیک داریم)
گفت الان لینک پریده و مشکل بین المللی هست و لینک داخلی سالمه
متاسفانه کاری از دستش برنیومد برام بکنه و من رنک دان خوردم :d
ولی یه چیز خیلی خوب هست که اطلاع رسانی میکنن
بعدش مثل مخابرات یه چیزی هم ازت طلبکار نیستن که به ما چه یا ایراد از خودتونه و فلانه
شما به نظر من یه درخواست بنویسین
یه نمایندگی بگیرید از یکی از شرکت ها
هم درامد خوبی داره
هم جایگذین مخابرات میشه
مگه این که
خط تلفن pcm باشه
باید تشریف ببرید مخابرات و بپرسید که خط شما کابل مسی هست یا فیبر نوری
و اگه دارای شرایط باشه خط تلفن رو میتونن به کابل مسی تغییر بدن
برای نمایندگی تو شهرتون هم باید به پشتیبانی فروش شرکتی که میخواین ازش نمایندگی بگیرین باید زنگ بزنید و شرایطش رو بپرسید
عرضم به حضور دوست گلم ، یکی از دوستان می خواست یه نت بیاره برای بازی شهر . اما رییس مخابرات اینقدر سنگ جلو پای این انداخت که طرف رو پشیمون کرد اخرشم نذاشتن بیاره . ما درگیر مشتی ادم بی ن...س شدیم داداش . درد ما یکی دتا نی که
ایران است دیگر
گاهی دوس ندارد کار پیش برود
دو روزه این پینگ دهنمو سرویس کرد! 1 تایم اوت نداره اما تو بازی پینگ 400 هست!!! حالا اگه پینگ 120 بود همش میشد تایم اوت
اینم بگم توی 4.2.2.4 پینگ میگیرم بین 80 تا 120 ms پینگ میده چرا تو بازی 300 یا 400 هست؟ مشکل از چی هست
ویرایش: سرعت دانلود هم 400 تا 600 هست
من شاتل دارم قدیما نرمال 200 بود
یه چند ماهی شده بود 330 و بعضی اوقات تایم اوت هم داشت
الان 1 ماهه که شده 140 و خیلی عالی شده
سرعت دانلود هم 300
سرویس رایگان گیم هم فعال هست
یکی از دوستانم شاتل داره
اونم اضهار نارضایتی کرده که هم پینگ چند روزیه بالاس هم تایم اوت دارم
خوشبختانه با کاهش پینگ درست شده ولی به صورت عادی نمیتونه بازی کنه
پینگ 4.2.2.4 هیچ ربطی به سرور گیم اروپای شرقی و غربی نداره
یا پینگ 8.8.8.8 هم همینطور
شما باید پینگ اروپا مد نظرتون باشه
گاهی اوقات سرور مشکل داره
گاهی هم isp
والا من پیشگامان دارم ازش کاملا راضی ام سرعتش هم خیلی خوبه تا یه ماه پیش 512 نامحدود 47 تومن میفروخت خیلی هم ارزش داشت سرعت یه مگ 10 گیگ حجم یکم قیمت بالاست الان 35 تومن (قبلا 27 تومن بود)
****** تر از پستیبانی مخابرات توی دنیا وجود نداره.
انگار ارث پدر بی پردشون رو از آدم میخوان x-(
وضع این روز های نت ما
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2078_01449434021.png
بچه ها واقعا نیاز به کمک دارم
پینگ 120 بدون یه تایم اوت سرعت دانلود هم 600 سایت هم خوب میاره بالا
چرا تو بازی پینگ 300 400 هست؟!
این مشکل به احتمال 70% درصد از ایران هستش 30% من احتمال میدم از سرور های دوتا2 باشه چون تو این 1 ماهه بیشتر ایرانی ها مشکل پینگ و پاکت لوس بالای 40% دارن
تو این قسمت کامند ها همه دارن فحش میدن منم تست میگیرم داخلیم 20 ولی توی سرور های دوتا یه بازی رو نگاه میکنم میزنه 300 لوس هم 50 به بالا
اصن جرعت بازی کردن ندارم
کلا نت 1 روز درسته 2 روز ر*ده. دیگه عادت کردم نت داغونه فقط باید صبر کنی خودش درست شه کاره دیگه ای نمیشه کرد.
دوستان از کاهش پینگی که بالا فروم تبلیغش هست خرید نکنید همین امروز خریدم وسط بازی قطع شده و اصلا هم وصل نیمشه برای 15 دقیقه ای هست.
بن هم شدم
شما دیگه هیچ حقی نداری از سرویسهای ما استفاده کنی این کارت باره اول نیست پولتون برگشت داده شد و اگر ببینم اکانتی از سمته شما خریداری شده جلوشو میگیرم کاملا مشخصه نیتی جز خراب کردن سایت ما نداری جالبه میایی از ما خرید میکنی بعد تو سایتهای مختلف میایی بر علیه ما پست میزاری
یک توضیحی هم میدم کلا رجع به تایم اوت شدن سرور ها نه فقط ما بلکه هرجایی که داری این سرویس هارو میده این مشکل رو دارن
این مورد تایم اوت بخاطر حمله یا اتک به سرورها میباشد که به صورت اتوماتیک سرور از دسترس خارج میشه و بعد از چند دقیقه برقرار میشه که این مورد از سمته دیتاسنتر اتفاق میوفته و دسته ما نیست و کاریش هم نمیشه کرد برای اینکه ما بتونیم این مورد رو جبران کنیم تنها میتونیم با اضافه کردن سرور یا جایگزینیه سرور این مورد رو تا جای ممکن جبران کنیم حالا با توجه به این توضیحاتی که دادم خواهش میکنم واقع گرایانه به موضوع نگاه کنید و از توهین و تهمت بپرهیزید نه فقط سایت ما بلکه تمامیه سایتهای کاهش پینگ هیچ موقع دوست ندارن با تداخل توی سرویس دهیشون نام بد بجا بزارن پس خواهشا درک کنید
باتشکر.
شکل و شمایل سایت رو عوض کردید اگر میدونستم که اصلا خرید نمیکردم !
و این که من توهین نکردم
و من بی دلیل خراب نکردم مشکل دارید کامل هم مشخصه شخص دیگه ای هم این رو گفت.
آدمی نیستم که بخوام بی دلیل کسی رو خراب کنم ولی اگر توی این فروم حرفی بزنم حداقل اینه که برای کابر های فروم کاملا شناخته شده هستم ، کاهش پینگ شما نه یکی دیگه! ماشاالله ریخته.
منم تو این چند روزه از چندتا کاهش پینگ دیگه هم استفاده کردم. مثل اینکه همشون دچار مشکل شدن. هم ردلاین میدن یا کلا تو بازی نمیتونی بری...
که همینم باعث شد چند دست بن بشم