{ موضوع اینترنت } چرا داریم به خودمون دروغ میگیم ؟
واقعا دوستان ، ما گیمر ها چرا داریم به خودمون دروغ میگیم ؟
ماهی من دارم 40 تومان میدم برای اینترنتی که فقط 20 گیگ حق دارم دانلود کنم بیشتر که بخوام به ازای هر گیگ 4 تومان اضاف میشه .
اینترنتی که وقتی گرفتید باید برای اینکه ازادانه ازش استفاده کنید ماهی 5 هزار تومان بدی چیز پی ان ( استیم ، مارکت و.....) همه فیلتره
من و شما که می خوایم بازی کنیم به ازای هر گیگ باید 5 هزار تومان بدیم تا بلکه بشه بازی کرد
واقعا الان به چه درد میخوره جز پول ریختن توی جیب چندتا دزد ؟
خواستم پست بزنم برای این موضوع اما نزدم ولی خواهشا در مورد همین بحث کنید حرف دلتون رو بزنید نمی خوام بحث س.ی.ا.س.ی کنید
جاهای دیه اگر اینترنتی میدن همه اینها باهم هستن اما بازم ارزون تر از ماهی 40 تومانه .
ایا واقعا نیازه ما پول بریزیم توی جیب اینها که بویی از انسانیت نبردن ؟
کمی فکر کن دوست من ، هم وطن من ، عزیز ......
واقعا راهی هست که ما پیشرفت کنیم توی این زمینه و دست من و شماست که نگیریم یا حداقل کم بگیریم پول نریزیم و......
بدون نت هم میشه زندگی کرد کافیه بخواید یا اگر می خواینش پس براش تلاش کنید تا به حقتون برسید
اگر کل ایران اینجوری فکر کنن مجبورن طبق خواسته ها عمل کنند ، وقتی دیده شد مصرف اینترنت در کشور زیاد شده نامحدودها برداشته شد برای سود بیشتر از نت
خلاصه بگم همش مقصر خود ماییم و تنها خود ما هم میتونیم درستش کنیم
به حرف هام خوب فکر کنید . شما دوست هایی دارید خانواده ای دارید و خانواده شما دوستانی دارن اگر این مردم بخوان و دست در دست هم بدن کوه هم جابه جا خواهد شد چه برسه اینترنت
فقط وعده داده شده من و شما میدونیم هیچکدام عملی نخواهد شد به جز اینکه ما بخواهیم
واقعا زشته ما هنوز به فکر اینترنتیم چیزی که در فقیرترین کشورهای دنیا استفاده معمولی داره مثل اب و برق و ....
وقتشه با پافشاره و زدن اندکی وقت خاکمون رو بسازیم
بله دوست عزیزم از خودت شروع کن و به سه نفر دیه بگو ازشون بخوا تا به سه نفر دیه بگن ( گرفته شده از یک فیلم اما فکر میکنم ج بده )
به امید شادی و سلامتی .