-
مشکل پچ در بازی
سلام
من میخام تو گارنا دوتا بازی کنم اما تو هر سروی میرم مینویسهyou have been disconnected تحقیق کردم گفتن ورژنت فرق میکنه
یه شات میزارم ببینید ورژن من مشکل داره (اگه داره لطفا لینک دانلود پچ فعلی رو به من بدید)با تشکر
http://upcodfans.tk/images/untitljkj.jpg
-
سلام.
پچ بازي شما 1.24e هستش. تو روم هاي معمولي ايران 1.24b و تو هاي لول روم ها 1.26 استفاده مي كنند. و تا جايي كه من ديدم روم هاي اروپا هم 1.26 استفاده ميشه.
وقتي ميزنه you have been disconnected يعني پچ اصليت درسته و فقط مدلش فرق ميكنه. مثلا تو 1.24b داري ولي هاست 1.24e داره. اگه پچت كلاً فرق كنه اصلاً هاست رو نشون نميده تو ليست هاست ها.
اگه يه Warcraft Version Switcher دانلد كني بهتر ميشه.
من خودم از سايت Dota-Utilities گرفتم.
بگردي توش پيدا ميكني. يا هم گوگل بزن warcraft version switcher.
-
شما باید پچتون با پچ هاست یکی باشه برای همین از پچ سویچر استفاده کنید.
مثلا الآن پچ شما 1.24 هست حالا اگه ماله هاست B باشه شما هم باید B باشید یا اگه اون 1.24e باشه شما هم باید e باشید تا DC نشید
-
از دوستان متشکرم برای راهنمایی دوست عزیزمون
اما دوست عزیز abc123 لطفا سعی کنید تاپیک هایی با عنوان لطفا کمک کنید,تو رو خدا کمک کنید و... ایجاد نکنید در صورت تکرار مشمول اخطار خواهید شد.
با تشکر
-
از ادمین عزیز خواهش دارم تاپیک را پاک کرده و پست ها را به تاپیکی که قیلا تهیه شده انتقال داده بشه.
خواهشا از گذاشتن چنین عناوین برای موضوعات خوداری کرده و سوال خود را در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
-----------------------------------------
تاپیک منتقل شد و نام آن تغییر کرد.