سلام
اگه میشه توضیح بدین که Dota 2 اصلن چی هست و ایا اسم یه مپ وارکرفته یا این که یه بازی دیگه است؟
و چه فرق هایی با Dota داره؟
اگه میشه لطفا یه چند تا عکس از Dota 2 در حین بازی بذارین (منظورم عکس از محیط بازی هست نه از هیروها)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگه میشه توضیح بدین که Dota 2 اصلن چی هست و ایا اسم یه مپ وارکرفته یا این که یه بازی دیگه است؟
و چه فرق هایی با Dota داره؟
اگه میشه لطفا یه چند تا عکس از Dota 2 در حین بازی بذارین (منظورم عکس از محیط بازی هست نه از هیروها)
شما ها پس چرا اینطوری هستید؟من رفتم هرچی عکس تو این انجمن گشتم فقط عکس هیروهای این بازی بود و خبری از محیط بازی نبود.....
تازشم فکر نکنم این به شما ربطی داشته باشه که من کی ثبت نام کردم یا چند تا پست دادم....
برو از بقیه بپرس که کی توی کال اف همیشه اوله...
اگو بهشون بگی اسمش reza.cod8 بود /همه از ترس تو جای خودشون خشکشون میزد:-o ....برو تو تراوین به نفر اولشون بگو کی توی سرور6 بهت خیانت کرد و از اتحاد انداختت بیرون:-s....
من فقط به این دلیل تو این انجمن اومدم چون که از مدیریت سایتش خیلی خوشم اومد...تازشم من تو bleach vs one piece مهارت خاصی دارم
اگه عکس میخوای به این تاپیک مراجعه کن در ضمن یه درخواست دارم اگه تاحالا دوتا2 بازی نکردی خوش به حالت برو همون دوتا بازی کن دوتا2 آدمو معتاد میکنه
پست های اضافی حذف و اخطار های لازم داده شد .
در صورتی که مطلبی نامربوط به سوال مطرح شده ارسال بشه ، با کاربر متخلف برخورد خواهد شد.