هر کسی از تیم hp اگه اثباتی برای حرفاش داره بیاد بگه و پشت سره بقیه چرت و پرت نگه
دلیلی نداره این بازی تکرار بشه وقتی نتیجه معلومه
اگه اونا نمیخواستن فربود گزارش کنه باید همون بازی اول مخالفت میکردن
با این تهمت زدنا چی درست میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کسی از تیم hp اگه اثباتی برای حرفاش داره بیاد بگه و پشت سره بقیه چرت و پرت نگه
دلیلی نداره این بازی تکرار بشه وقتی نتیجه معلومه
اگه اونا نمیخواستن فربود گزارش کنه باید همون بازی اول مخالفت میکردن
با این تهمت زدنا چی درست میشه؟
فایل پیوست 838 هر کاری میخواید بکنید فقط دبه نکنید فایل پیوست 839
فایل پیوست 840هر کاری میخواید بکنید فقط دبه نکنید فایل پیوست 841
اوفتاااااااااد؟؟؟؟؟؟
من داشتم بازی رو نگاه میکردم این آقا یسره داشت حرف میزد. 15 ثانیه ساکت نیود که بخواد pm بده یا زنگ بزنه به طرف
من در بازی دوم بین HP و Soul به صورت Stand-IN برای HP بازی کردم.
قصد طرفداری از تیمی هم ندارم , اما تا جایی که ذهنم یاری می کنه کل فحاشی ها در 10 دقیقه آخر بین ممد و Immortal بود که ممد ایشون رو چاقال خطاب می کنه و بعد فحاشی ها شروع میشه
نکته ای که اینجا باید اشاره کنم اینه که در Tournament چت کلی باید ممنوع باشه , اما ممد در حین بازی با جملاتی مثل "من برم شام و بیام" در چت کلی تیم HP رو تحقیر می کرد.
با سپاس
همونجا گفتم چاقال فحش نیست و اونا هم گفتن اگر فحش نیست فلانیت چاقال هست که گفتم باشه
اونجام که گفتم میرم شام کاپتان تیم مقابل میگه ممد ساوه بعد از بازی بیا باهات کار واجب دارم منم با خودم گفتم من با این کار واجب ندارم سر همین گفتم میرم شام که راست هم بود :)
که برگشت گفت خب تو بازی بگم حرفمو؟! گفتم As u wish یعنی هر طور مایلی که هیچی نگفت...
شما هم شلوغش نکن واسه من "کل فحاشی ها در 10 دقیقه آخر بین ممد و Immortal بود" من اصلا به اون پسره کار ندارم اصلا اون حرفی که من بهش زدم رو هم اگر فحش حساب کنیم در اون حدی نبود که بخواد به من اون حرف رکیک رو بزنه بعد بازیکنشون بیاد بگه اینو ببخش اعصاب تیم خورد بوده...
انقدر با امثال این پسره Immortal که میگید سر و کله زدیم گارنا که حد نداره حالا من بیام روی اون رو کم کنم چی به من میرسه؟ به همین دلیل کلا از تورنمنت بنش میکنیم تا جلو تیم ها دیگه هم جو گیر نشه فکر کنه اینجا جنگل هست و خودش رو بخواد نشون بده
اسپم الکی هم نکنید موضوع مشخص هست.
سپاسـ