بچه ها فقط زمان مسابقات int بود که با هر لول اپ ایتم میداد نه ؟
من هرچی تست کردم دیدم هر لول اپ ایتم نمیده دیگه !
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها فقط زمان مسابقات int بود که با هر لول اپ ایتم میداد نه ؟
من هرچی تست کردم دیدم هر لول اپ ایتم نمیده دیگه !
اگه به لول پایین ها ایتم های خفن نیمداد بازم خوب بدود می گفتیم به هیچ کس نمیده ولی وقتی بهشون legenday lycan,mirana و حتی یکی دیدم لول 12 arcana داشت وقتی ادم اینارو میبینه میسوزه از درون چند بار به ذهنم زد برم از اول acc بسازم شاید شانس به ما هم رو کنه
(خوبه حداقل به شما uncommon میده به من common میده اونم تکراری :| )
بله دوست عزیز ادمین شما هم ps و statham بود حمید من با بچه های hsd دوستم اما شما یادم نمیاین مارشال حسین ...محسن . ماهم GNB بودیم بعد نامبرز
نگفتم پرو هستیم به شما نمیرسیم تو این زمینه :(
حالا به دور از این جهت خماری شب بهم ایتم داد بعد سالیان :D
http://up.wikivb.ir/images/6rkfphnxb003kt07p63x.jpg
شما عزیزی گلم ، من غایب بودم و به همین خاطره شاید . بعد اعضا خیلی شدن ، به طور مثال من بعده مدت ها که اومدم برای پلی دوتا ، دیدم چندتا ادد دارم ! accept که کردم دیدم انلاین هستن سریع پی ام دادن احوال پرسی و اینا که کجا بودی ( حالا منم نمیشناختم ولی اونا منو میشناختن ) البته به این خاطر بود که دوستان همگی به ما محبت داشتن و از ما یاد میکردن که بچه های جدید میشناختن ما رو .
حالا ایتم مبارکت باشه ما همچنان توی کف Rare هستیم :D
والا به ما box هم بده قبول داریم انقدر نا شکری کردیم اخرش دیگه box هم نمیده
راستی بچه ها شما شانس در اوردن TB یا DC hook رو دارید از صندوق Shitil's Summer Stash 2012
البته گیر اوردن این صندوق با کلیدش حدود 11 کی اب میخوره
این صندوق هارو حتی تو d2l هم سرچ نمیکنه از کجا میشه گرفت؟
از یکی از دوستانم پرسیدم می گفت تو inventory یکی دیده بود صندوق های TI3 هست ولی وقتی واسش 1key داد تو trade طرف هم بهش داد ولی تو armory دوستم نیومد و 1key پرید این ها با وجود این که میگه دیدم صندوق رو گذاشت با عکسش این هم اینجوری در نیاد
اخه دوست عزیز درد اینکه مال TI2 روز اول همه که immortal نبوده و الان ایتم هاش شاخ هستن ارتقاع پیدا کردن مثلا همین tb یا Dc hook و .....
شما 10 box باز کردی . زمان box Ti3 ، یکی از دوستای روس 147 box باز کرد برای courier immortala اما دارپ نشد شاید باورت نشه . ما بهش گفتیم برو بخر ، گفت نه می خوام باز کنم ، روانیه باز کردن box هستش .
کاملا شانسه دیگه ، مثلا من خودم با اولین box یادمه wings akasha در اوردم همین 2 ماه پیش . مثل بمبم بین ادد لیست هام ترکید
شاید باورتون نشه ولی بهم common اخرین ست sven رو داد
TY GOD
یه سوال دیگه ،چطوریه که بعضی ها هنوز صندوق های ti3 یا بعضی از قدیمی تر ها رو دارن ؟!
ما که هر چی داشتیم سر تاریخ که گفته بود پریدن...
اقا والا ما میبازیم ایتم میده میبریم ایتم نمیده
اوندور از همه لولم بیشتر از همه ترکیبام بیشتر بازی رو بردیم (بازی 75 دقیقه طول کشید *
بعد به کسی که از همه ضعیفتر بود ایتم داد بعد بازی بعدی من نوب مپ بودم بم ایتم برای هیروی spirit beaker داد
من به این نتیجه رسیدم هرکی feed بده ایتم های خوبی میگیره :|
ولی به state مربوطه چون یکی از رفیقام که 450 وین و 117 یا 118 باخت داره :دی زارت و زارت ایتم شاخ میبره (legendary lycan-mirana va arcana borde ba یه عالم rare-myth )
کلا منم بد شانسم من خودشتو بکشه لول تموم شه ریر یا unc بده وگرنا عمرا بده . :دی امار من تو گیم 30/0 هست 5 بار Ultra گرفتم هیچیم نداد :دی
فکر کنم به لول هم بستگی داره
الان به من کمتر از uncam نمیده( اصلا صندوق نمیده)
بله از زمانی که mmr اومد دادن ایتم ها واقعا خوب شده
لول من 69 شد همین امروز mmr هم بود ولی بهم common داد :|
بابا مگه برای ایتم بازی می کنید من اون ایدیم lvl 118 بود با کلی ایتم Imortal ,legendry, ....و که پس از فحش دادن به ice frog به خاطر باگ کردن SF از طریق STEAM suPPORT بن شد و دیگه باز نشد :) :>
اصلا برام مهم نبود چون مجازیه :smile50:
دیروز بهم courier Legendary داد قدیمی بود اما باز جای امیدواری از valve گدا هست :D که ایتم شاخم میده speed demon بود .
من تا حالا که 147 تا لول گرفتم یه ایتم مایتیکال نداده چه برسه به لجندری فقط شاید چند بار rare داده باشه کلا خیلی گدا هست این ولو!