اصلاح و به روز میکنم:
pudge, rubick, wr, sf, tinker, ta, am, slark, riki, bh, tiny
وصف tiny رو از پوریا بپرسید بهتون میگه b-) :sm (71):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فقط ursa warrior
ناموسا فقط pudge invoker lc
نظريات دوران جاهليتم رو اصلاح ميكنم
رول ساپورت: rylai the crystal maiden
رول كري ٢: traxex the drow ranger/ Riki the Stealth Assassin/Tresdin the Legion Commander
رول كري٣ : Magina the Anti Mage/Mercurial the Spectre
با morphling هم بازيم خوبه
اينارو هم دوست دارم هم از بازي خودم باهاشون راضيم :|
از وقتی اومدم دوتا2 هیچ هیرویی بهم حال نمیده ، چون همش پچ جدید میاد و یه سری هیرو باگ میشن یه سری هیرو نرف میشن
اینم مثل clash ول کن نیست همش میخواد آپدیت و پچ جدید بده.
همین روزاست که bye dota2 بدم.
sf/ axe / sand king نع قوی تر هست؟
فقط omni knight
Invoker -Lc -Pudge
نشون به این نشون که bottle داشتم توش illusion بود magnus رفیقم گفت منو toss کن تا rp کنم منم illusion رو use کردم و toss کردم illusion رفت وسط همه :))
قضیه برا 3 4 سال پیشه. از اون موقع tiny من سوژه شد مخصوصا که پوریا هم تو اون بازی بود. الان آدم شدم...اما یک اسکرین داشتم pudge russ بود هی تو all chat اسپم می کرد report tiny report tiny از بس اذیتش می کردم :)) اون بازی رو هم بردیم btw
هر هیرویی تو نقش خودش بهترینه! بستگی داره روبروت چی پیک داده باشه ولی خب بخوام فیوریتامو بگم اینان : Guard ، Troll ، PA ، Doom
فقط Invoker Rubick- pudge-omni
Hiroye aslim pudge ama kheili hirohaye dige ham bazi mikonam
Ursa
Phantom
Troll warlord
Huskar
Blood
...
Legion Commander
invoker
Crystal Maiden
Omni Night
Legion
Necro
Lion
Lina
Sniper
Bloodseeker
آپدیت:
کسی ساپ درست حسابی خواست ادد کنه:
Legend20011
کلا هرچی بشه باهاش ساپ پلی داد :)
Sent from my K00E using Tapatalk
Oracle , arc warden , aa
البته اینا تو دوتا ۱ که تسلط بیشتری داشتم
Riki,veng,cm
اینا همدوتا ۲
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Mid ; sniper & storm
Carry ; axe & lc &jugger
Support ; wd
Escape ; wr
آپدیت:
Chen
Axe
Zeus
Distruptor
IO
هیروهای اصلی اصلیم:
Crystal maiden
sniper
omni
bs
+
chen
Just Meepo AM Pudge And Invoker♥
جدیدا undyng antymage بازی کردن باهاشون برام لذت بخشه
آپدیت : فقط Spectreb-)
من عاشق هیروی rubick هستم اگه میشد براش اقانیم بیاری دوتا اسپل میدزدید خیلی خوب میشد.
قبل پچ جدید الکمیست بود ولی الان سناتور
فقط Chen!
Meepo | INVO | KUNKKA
weaver/blood seeker/ centuar
من اولا sand king خیلی بازی میکردم .......ولی الان هیروی اصلیم شده Phantom Assassin ..... همیشه ایتم بندیم رو خارج از قواعد دوتا ویکی یا دوتا 2 انجام میدم ........و نکته جالب این هست بیشتر سبک ایتم بندی رو داره یعنی هر بار هم که باهاش بازی می کنی انگار اولین بارهb-) دومیش teach هستش بااینکه فاتحش رو توی پچ جدید valve خوندش بیشترین rampage هایی که گرفتم دقیقا مال این دوتا هیرو بوده درصد کمیش هم هیروهای دیگه
البته یه چیزی که الان یادم افتاد این هستش که اگر بایک هیروی ثابت شروع کنید اگر نوب باشید اینقدر تجربه از شکستاتون بدست میارید که .......یه موقعی دید شدید pro من یادمه اون وقت ها هیروهای مثل slark , slardar , axe , tempaler,..... خیلی راحت میزدن من هم استراتژی درست درمونی نداشتم ولی بعد از مدتی که گذشت مخصوصا جدیدا هر بار که میخوام پیک بدم بدون ترس همون اول pa میزنم تو گوشش ......تیم مقابل هرچی کانتر دلش بخواد رو دستش ازاد میزارم پیک بده .....البته اکثر موقع ها pa بن میکنن منم با روش خودم از بن درش میارم ولی کانتر داریم تا کانتر ......صابونش به تنم خورده اساسی ......بخاطر همین می گم اگر بایک هیرو مدام بازی کنید بازیتون قوی میشه البته نه اینکه وابسته باشید ....من بعضیها موقع با بچه ها میریم pudge war خیلی هم حال میده ........
visage / arc warden / oracle ::kappa::
sf /storm / invo / tinker / ta
کلا 80 درصد گیمام میدرم..
من تو اینتل invoker تو اگیلیتی sf تو استرنج هم بیشتر naix و pudge ولی باpudge زیاد بازیم خوب نیستو با اینوکر ولی بهشون علاقه دارم و پیک میدمشون اینوکر بیشتر پودج بلدم
فقط بلود سیکر
من دیگه دوتا گذاشتم کنار چون با این سرعت تخیلی نمیتونم بگیرم بیشتر خواستم lol بازی کنم نشد
پس میشه هیرو اصلی من اینه
https://mobile-legends.net/wp-conten...-Sorceress.jpg
eudora
من با اولین هیویی که یاد گرفتم سول کیپره یا همون تروربلاد که تا االان قبولش دارم ولی با همه هیروها بازی می کنم
من beastmaster/phantomlancer اولین رمپیجمو با لنسر گرفتم.