اره . نقشت چنده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره . نقشت چنده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Dota : 03-06-2014 در ساعت 07:54 PM
دختر:داری گریه میکنی؟
دانته:این فقط قطره ی بارونه
دختر:ولی بارون خیلی وقته که قطع شده
دانته:شیطان هیچوقت گریه نمیکنه
متوجه نشدم ، نقشت چنده ؟ یعنی چی اونوقتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا من هم پیش اومد اما یه باگ بود بعده 1-2 روز بعد فکر کنم درست شد ، درست یادم نیست اخه مربوط به چندین ماه پیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نقشه من : v6.77bThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نقشه شما مربوط به دوتا 1 هستش اما توی تاپیک دوتا 2 سوال رو مطرح کردین شما از این به بعد در قسمت انجمن Dota Allstars مطرح کنید که مربوط به دوتا 1 هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما من اینجا فعلا سوالتون رو پاسخ میدم ، توی عکس خدتون من نقطه سفید گذاشتم و مشخص کردم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bale peydashun kardam .............
ویرایش توسط lazarus : 03-12-2014 در ساعت 08:30 AM
steam client missing or out of date
میشه یکی بگه اینرو چیکار کنم
وقتی میرم تو گیم اولش اینو میاره لطفا بگین چیکار کنم؟
1 بار استیم رو ریکانکت کنی اوکی میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
آره میتونید تیکت رو بگیرید و replay رو دانلود کنید ببینید دیدن حساب میشه...اینطوری ست آنلاک میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکیشم بدین به ما :d
lazarus (03-13-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©