اقا از این ایتم های که اخر بازی به ادم میده چجوری میشه استفاده کرد ؟
بعد با سرعت 256 کسی تونسته بدون dly با سرور اروپا بازی کنه ؟
اقا از این ایتم های که اخر بازی به ادم میده چجوری میشه استفاده کرد ؟
بعد با سرعت 256 کسی تونسته بدون dly با سرور اروپا بازی کنه ؟
بله من قبلا پارس انلاین 256 داشتم با پینگ 200 الی 180 بازی میکردم همیشه ولی الان نتم را عوض کردم 512 وایمکس گرفتم همش روی 400 هست پینگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام به همه دوستان . من دوتا 2 رو دانلود کردم . استیم هم دانلود کردم آپدیت هم کردمش یوزر هم ساختم و خیلی راحت لوگین میشه . پینگ هم 150 تقریبا . یک خواهش داشتم ازتون الان از اول مو به مو بگیم چیکار باید بکنم واسه بازی کردن !!! میدونم سوالم خیلی مبتدیه اما ببخشید هرجای انجمن رو گشتم ندیدم کامل توضیح داده باشن . منم دفعه اولمه که میخوام با استیم بازی کنم واسه همین آشنا نیستم اصلا ... خیلی ممنون از راهنماییتون
[QUOTE=xravencorex;3751]سلام به همه دوستان . من دوتا 2 رو دانلود کردم . استیم هم دانلود کردم آپدیت هم کردمش یوزر هم ساختم و خیلی راحت لوگین میشه . پینگ هم 150 تقریبا . یک خواهش داشتم ازتون الان از اول مو به مو بگیم چیکار باید بکنم واسه بازی کردن !!! میدونم سوالم خیلی مبتدیه اما ببخشید هرجای انجمن رو گشتم ندیدم کامل توضیح داده باشن . منم دفعه اولمه که میخوام با استیم بازی کنم واسه همین آشنا نیستم اصلا ... خیلی ممنون از راهنماییتون[QUOTE]
هنگامي كه استيم رو بالا مياري،تو قسمت Library استيم بازي دوتا 2 رو مشاهده ميكني.البته اگه دانلودش كردي ابتدا بايد بريزيش تو پوشه يSteam\steamapps\common بعد استيم رو اجرا كني.
اگه از اين روش استفاده كني استيمت دوتا 2 رو ميشناسه و ميتوني بازي كني.
البته باز از دوستان خواهشمندم كمك كنند چون شايد اين راه درست نباشه
xravencorex (12-21-2012)
[QUOTE=xravencorex;3751]سلام به همه دوستان . من دوتا 2 رو دانلود کردم . استیم هم دانلود کردم آپدیت هم کردمش یوزر هم ساختم و خیلی راحت لوگین میشه . پینگ هم 150 تقریبا . یک خواهش داشتم ازتون الان از اول مو به مو بگیم چیکار باید بکنم واسه بازی کردن !!! میدونم سوالم خیلی مبتدیه اما ببخشید هرجای انجمن رو گشتم ندیدم کامل توضیح داده باشن . منم دفعه اولمه که میخوام با استیم بازی کنم واسه همین آشنا نیستم اصلا ... خیلی ممنون از راهنماییتون[QUOTE]
اول باید شما اول دوتا 2 را روی اکانت خود داشته باشید یعنی یا اینوایت شده باشید یا گیف گرفته باشید.
نکته که اعلام کردم را دارید از روشی که امین جان گفته استفاده کنید.
Amin-Wanted (12-15-2012),xravencorex (12-21-2012)
ولی با 256 مخارات نمیشه بازی کرد
جدیدا وقتی بازی میکنم بعده 2 3 بازی بدونه اینکه لفت بدم دوتا منو حالت بلوک میکنه برا یه روز و نه ایکسپی یا پینت برا لول نمیده بهم . این مسخره بازیش جریانش چیه ؟ بر چه اساس اینکارو با من میکنه ؟ اعصابم خورد کرده
توی اون 2 الی 3 دست که بازی میکنید یا از بازی left میدید. با میوفتید بیرون تا میایید وصل بشید 5 دقیقه طول میکشه یا وسط بازی AFK میشید یا اتقدر بد بازی کردید که همه شما را Repoert دادند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (12-18-2012),Karawana (12-18-2012)
سیستم Report به هیج وجه عمل نمیکنه میتونی امتحان کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به دوستات بگو 100 بار Report ـت کنن هیچ اتفاقی نمیوفته
من دیده بودم یکجا نوشته بود با Commend لول اپ هم میشن بعضی ها . کسی میدونه چه قدر Xp میده بابت هر بار که Commend میشید ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©