یه سوال
وقتی میزنم up شه میاد برا up بعد یهو میره پایین و pause میشه
اگه میدونید بگید لطفا
یه سوال
وقتی میزنم up شه میاد برا up بعد یهو میره پایین و pause میشه
اگه میدونید بگید لطفا
اها فهمیدم مشکل رو sy
فضای خالی نداشتم :X
بچه ها شما سرور دوبی رو دارین ؟
توی لیست سرور های من نیست !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
برداشته شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان نیم ساعته دارم آپدیت 8 mb رو میگیرم . سرعت هی کم میشه هی زیاد میشه . کسی نمیداند مشکل از کجاست ؟ سرعت تا 2 byte بر ثانیه هم رسیده !!
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مودم و استیم رو رسیت کن یا دانلود رجین رو عوض کن بذار روی یه کشور دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
steam/setting/Downloads/Download Region رو تغییر بدین معمولا سرور germany -Frankfurt خوب ج میده
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 04-30-2014 در ساعت 10:06 PM
A_W_Z_2 (04-30-2014)
سلام
آقا من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی توی بازی هستم مثلا با هیرو trax یا windrunner وقتی به کریپ یا هیرو یا تاور اتک میدم 3تا تیر اولی معلومه ولی تیر چهارمی معلوم نمیشه trax با تیرکمان میزنه دیگه یا مثلا وقتی تاور بهم اتک میده تیرهاش معلوم نیستن فقط نشون میده که ازم اچ پی هیروم کم میشه من بهش میگم تیر حالا شمارو دیگه نمیدونم شرمنده اینجوری توضیح دادم D: ویندوزم هم 8.1 هستش ویندوز قبلیم که 8.1 بود اینطوری نبود ولی بعد که عوضش کردم اینطوری شد کارت گرافیک رو آپدیت کردم دایرکت ایکس رو آپدیت کردم فریم ورک و ... رو هم آپدیت کردم هنوز این مشکل رو دارم حتی گرافیک رو روی پایین ترین قرار دادم ولی نشد که نشد پینگم هم بین 90 تا 160 ــه همیشه اگه متوجه منظورم نشدید بگید بیشتر توضیح بدم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر میکنم مشکل از اینترنتِ ،
برو به Settings > Game > Network و Network Quality رو روی High قرار بده احتمالا مشکلت حل بشه !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
لطفا تصحیح کنید خودش روی High هستش باید روی Low قرار بدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشید .
به نظرم همون High درسته ، البته تو این حالت ترافیک بیشتری مصرف میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©