تو اینونتوری استیمتونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو اینونتوری استیمتونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من خودم حالیمه.کلا نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو این اپدیت جدید شکل ظاهری بعضی از جا ها که تو بازی عوض شده خیلی بد و ابتدای شده .قبلی بهتر بود
دقیقا سره منم اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم باگ میشه
بخاطر اینه که میگم همیشه گیفت هارو از طریق steam offer بگیرین
حدود 5ماه پیش برا من اتفاق افتاد هنوز هم بر نگشت
البته تویه trade history هست و اگه به support اطلاع بدی بهت بر میگردونن
درود.
من الان تو europe west بازی میکنم ! پینگم 140 هست با کاهش پینگ !! بدون کاهش پینگ میره بالای 200..
میخواستم بدونم کدوم سرور از همین europe west بهتره ؟! پینگش از همه کمتره ؟! لطفا با تجربه ها جواب بدند... مرسی
پینگ هر کسی نسبت به یکی دیگه فرق داره. ولی برای ایرانیا بیشتر همون EU و Russ بهترین پینگو داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما تو خود دوتا2 بری قسمت انتخاب سرور نشون میده پینگت نسبت به هر سرور چقدره.
ویرایش توسط Viper : 06-20-2014 در ساعت 02:06 AM دلیل: اشتباه لپی
Mohammad_ai69 (06-20-2014),Sharingan (06-20-2014)
توی استارت قسمت search کلمه cmd بزنین و اینتر کنید بعد پینگ های زیر رو بزنید معمولا اختلافشون توی بازی بین 0-30 هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
New Sea - 103.10.124.148
Old Sea - 103.28.54.1
US West - 192.69.96.110
US East - 208.78.164.1
Luxembourg : Eu West - 146.66.152.1
Austria : Eu East - 146.66.155.1
Stockholm : Russia - 146.66.156.2
South America - 209.197.29.2
South Africa - 152.111.192.2
دبی رو هم نمیدونم چنده اما معمولا فعلا به درد ما ایرانی ها نمیخره ، البته دوست عزیزمون در پست قبل هم توضیح دادن زیر هر سرور پینگ رو زده واینکه شما یه رفرش بزنید توی همون لحظه نشون میده
Viper (06-20-2014)
سلام دوستان سوال
تو بازی هایی که حرفه ای بازی میکنند دیدم که اونا خیلی از کلید a یا همین اتک استفاده میکنند می خواستم بدونم این فرق با همین چپ کلیک مون چیه ؟
ایا میشه وقتی ما میخوایم به دشمن اتک بدیم و هر دو مون جلومون کریپ هامونن ، کاری کنیم که موقع اتک کریپ ها هی زیر دست و پای ما نپیچن و به ما حمله نکنن؟
Sharingan (06-20-2014)
وقتی شما A Attack یا همون Auto Attack رو روی هیروی دشمن میزاری , کریپ ها طبق مکانیسم بازی روی شما Aggro میشن تا اوایل بازی یه مقدار اذیت کردن هیروی دشمن برای شما سخت تر بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی با Off کردن Auto Attack یا تند تند S دادن روی کریپ باعث شی کریپ روت اگرو نشه.
AmirMahmood (06-20-2014)
ببخشید الان پایین Russia نوشته 185...
پایین europe east نوشته 200 و پایین europe west هم نوشته 250..
یعنی روسیه برای بنده بهتره ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©