اصلا چه ربطی داره به black king bar؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو هوا صحبت میکنی یه کم پست قبلی بخون
اون عکسی که گذاشتم نگاه کن این ایتم میتونم تو شاپ sell کنم
اصلا چه ربطی داره به black king bar؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو هوا صحبت میکنی یه کم پست قبلی بخون
اون عکسی که گذاشتم نگاه کن این ایتم میتونم تو شاپ sell کنم
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
عزیزم اصلا عکسی وجود ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستمون هم بت گفتن متوجه نشدی
درست عکس اپ کنم حداقل بدونم در مورد چی داری حرف میزنی
دوستان با عرض پوزش
با این که من عکس دوباره آپ کردم کسی چیزی ندیده نمی دونم مشکل چیه ولی دوباره عکس آپ میکنم
این آیتم هستش که می خوام بدونم کسی ازش اطلاعی داره یا نه
ویرایش توسط A3dvjk : 12-21-2012 در ساعت 02:31 AM
Hunter (12-21-2012)
منم این مشکل داشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکثرا با exit کردن و دوباره ply game dota2 دادن درست شد
اگه هم console روشن باشه میتونی بدونه اینکه از بازی خارج بشی توی 20 ثانیه reconnect کنی این طوری اصلا طول نمیکشه و تیم کمبودت را حس نمی کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ir_Devil (12-28-2012)
https://www.youtube.com/user/dota2
مجانی اما حجم بسیار قابل توجهی لازم دارید! youtube دیگه!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این آیتمو میتونید داخل بازی که هستید فعال کنید اگر قبل از بازی برای جنگجوتون مجهزش کنید!
اصولا هیچ تاثیری بر روی جنگجوهای دیگه نداره ولی یک انیمشن نمادین پرتاب گلوله های برفی توی بازی بر روی یکی از جنگجوهای دیگه انجام میشه. به صورت ساده جنگجوی شما گلوله ی برفی ای با توجه به آیتم مجهز شده که در اینجا pile of coal هست به یکی دیگه از جنگجوها پرتاب میکنه. تاکید میکنم که هیچ تاثیری بر روی بازی نداره.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط R3X : 12-30-2012 در ساعت 03:48 PM
Viper (12-31-2012)
یه سوال داشتم درباره Steam یه چند روزی هست که اکثر قسمتهای Steam باز نمیشه یا همون load نمیشه من از چند نفر پرسیدم همین مشکلو داشتن ولی من هنوزم همین همین مشکلو دارم
اینبه خاطر اینه که کامل استیم فیلتر شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©