چه پیچیده شد :d یه چیزی حدود 43 درصد شانس کریت زدن داری یعنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه پیچیده شد :d یه چیزی حدود 43 درصد شانس کریت زدن داری یعنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اگه همونطور حساب کنی که 25 % از اون 75 % دیگس برات راحت تره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان میخوای 3 تا Daedalus هم حساب کنی؟ :دی
نه اشتباه میکنید. Chance ها جمع میشن یه نگاه به Mythbusters - Ep. 34 بندازید توی 3 تا تست 100 تا اتک میده. کسی که 1دونه داره 20 تا کریت میده کسی که 2 تا داره 40 تا کریت میده کسی که 3 تا داره 60 تا کریت میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته با crystal تست میکنه که باز هم از قانون همون Daedalus پیروی میکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی اگه 4 تا deadlious ببندیم 100% شانسه ؟ من که فکر نمیکنم اینطوری باشه
به نظر من درصد شانس ها و ضریب دمیج ها با هم جمع نمیشه و هر کدوم جدا محاسبه میشه و تاثیری روی هم ندارن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
عزیز من این یه چیز اثبات شده هست. Mythbusters - Ep. 34 این دمو رو ببینید کاملا مشخص هست. 50mb بیشتر نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه توجه کنی نوشته : Average 20 - 40 - 60This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی به طور میانگین و تقریبا.
همین ثابت میکنه که به طور 100 % با هم استک نمیشن.
چون اگه 100 % بود دیگه کلمه ی Average استفاده نمیشد.
الان شما برو تویه Lobby , چهار تا آیتمه Daedalus ببند , هر کدوم 25 % Chance داره پس طبق نظریه ی شما 25 ضرب در 4 = 100 پس باید همه ی اتک های شما کریت بخوره.
از هر 6 تا اتکت حدود 4 تاش کریت میخوره , پس 100 % نیست.
صرفا به یه کلیپ که ماله 1 ساله پیشه تکیه نکن و اول امتحانش کن.
امتحان کردم توی 20 تا اتک 4 بار نزد ولی 2 بار 2تا کریت توی 1 اتک زد. در جمع شده 20 تا کریت. درست میگید جمع نمیشند ولی مثل Bfly هم Evasion دومین ایتم غیرفعال نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر Daedalus کارایی خودش رو داره.
Sharingan (07-08-2014)
منم نگفتم غیرفعال میشه , گفتم در صورت Proc نشدنه اولی , دومی Proc میشه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (07-08-2014)
اینجوری که شما میگی یعنی کریتیکال دوم تنها زمانی اتفاق میوفته که اولی اتفاق نیفتاده باشه ، در صورتی که بار ها شده که هر دو کریتیکال رو با هم زده مثلا 2 تا 800 دمیج با یک اتک .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©