سلام دوستان
من دوتا رو نصب کردم اما زمان اجرا صفحه سیاه هست و سیستم هم کاملا قدرتمند هست.ویندوز هم 8، 64 بیت.
سلام دوستان
من دوتا رو نصب کردم اما زمان اجرا صفحه سیاه هست و سیستم هم کاملا قدرتمند هست.ویندوز هم 8، 64 بیت.
برو توی Options > Video > Display mode چک کن که روی Full screen باشه ، بعد از همون جا Brightness رو زیاد کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام.
آقا من یه بازی رفتم 50 مگابایت از حجمم کم شد.
اما ،
یه بازی رفتم 3 نفر باهم تو بازی صحبت میکردن ! حجممو چک کردم 500 مگابایت کم شده ! به اونم ربط داره؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
بله به همه چیز ربط داره ، تایم بازی ، صدا ، .... همه اینها به صورت کد سند و رسیو میشه پس نیاز به حجم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BenyKhan (07-21-2014)
راهی نداره کلا کاری کنم صدای کسی نیاد ؟! کلا قطع شه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شُ م ا ر ا
میشه mute player روبزنی ولی فکر نکنم کار کنه چون به هر حال صداش تو گیم میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
تنظیمات network رو روی low گذاشتی ؟ ( توی خود دوتا 2 )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره همون اول گذاشته بودم ! نمیدونم چرا 5 گیگ حجمم تو 5 روز تموم میشه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داره ورشکسته میکنه مارو
نمیدونم چی از حجمم کم میکنه ! من غیر از دوتا 2 که چیز دیگه ای بازی نمیکنم
شُ م ا ر ا
این تاپیک رو قبلا زده بودم برنامه هایی توشه که میتونی با کمکش بفهمی چقدر داره استفاده میشه و اندازه بگیری حجم مصرفی رو ، کاری به اسم تاپیک نداشته باش از برنامه ها استفاده کن ، ممکنه به جز بازی چیزای مخفی از نتت استفاده کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
سلام , دوستان من یه مشکل تو اجرای دوتا2 داشتم .
بازی برای من سالم بود , یه روز که اومدم بازی کنم ( Offline ) بازی بالا نمیومد ولی صداش بود . گفتم آنلاین شم شاید درست شه !!!
دیشب بعد 2 هفته آنلاین شدم آپدیت کردم بازی رو بعد از آپدیت رفت تو بازی ولی فقط صدای بازی بود و تصویر لود نمیشد همین دیگه .
ممنون میشم کمک کنید .
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©