آقا یه سوال من دوتا رو راحت ران میکنم ولی میخوام گیمی واچ کنم یا فایند متچو اکسپت کنم گیم بدون هیچ اروری بسته میشه !
کسی راه حلی جز Verify Game Cache داره بگه چون اینم کار نمیکنه ^^
آقا یه سوال من دوتا رو راحت ران میکنم ولی میخوام گیمی واچ کنم یا فایند متچو اکسپت کنم گیم بدون هیچ اروری بسته میشه !
کسی راه حلی جز Verify Game Cache داره بگه چون اینم کار نمیکنه ^^
Youtube Junkey
سلام یه سوال در مورد mmr دارم
که solo mmr حساب هست یا party mmr ؟
یا مجموعش
خوده MMR مخفف Match Making Ranked هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه تنهایی بری سولو میشه پارتی بری پارتی میشه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
سلام,خواستم بپرسم سایت دوتاباز برای دوتا 2 Chat channel نداره؟؟
آقا کسی نمیدونه که چیکار کنم scroll ام تو دیدن ریپلی درست شه ؟ ( چند وقته نمیشه zoom کنم تو دیدن رپلی ها و حتی تو بازی )
سلام من دوتا2 رو دانلود کردم رفتم تو قسمت Play و تریننیگ مچ هم رد کردم فک کنم 3 مرحله بود ولی الان تو قسمت پلی بازم فایند مچ نداره !
از استیم دانلود کردی؟
اگه دانلود کردی ممکنه یه جای دانلود ایراد داشته باشه ولی بهتره از بازی بک اپ بگیری و اون رو verify کنی.
درود
آقا استیم من وقتی میرم تو بازی ، هر بازی 2-3 بار از بازی میزنه بیرون ! بدون هیچ اروری و دیسکانکت میشم.. باید دوباره بازی رو اجرا و Reconnect کنم
کسی میدونه چه مرگـشـه؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا یکی از ادد لیستام اینجوری شد و به من مراجعه کرد ، اون هر 1 بازی مثل شما میشد ، اخرش مشکلش رو فهمیدیم ، ویروس بود بله ویروس !
یه انتی ویروس گرفتن و اسکن کرد 8 ویروس مخرب رو حذف کرد و مشکلش حل شد
من همون rr.ds هستم اما شرمنده رمزمو یادم رفت:دی
نه درست شد فاین مچ رو پیدا کرد.
یه سوال دیگه الان من میخوام اسممو عوض کنم واسه گیم باید چه کار کنم؟!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©