توی بازی روی اسمت کلیک میکنی میره تو پروفایل تو خود دوتا منظورمه ، عکس یه مداد هست رو مداد میزنی و اسم رو تغییر میدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی بازی روی اسمت کلیک میکنی میره تو پروفایل تو خود دوتا منظورمه ، عکس یه مداد هست رو مداد میزنی و اسم رو تغییر میدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید میشه نام آنتی ویروسی که نصب کرده رو بگید ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من قبلا ویروس کشی کردم...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
دستت در نکته درست شد اسمم راستی پیینگ چند فیکس هست!؟ اخه من پینگ 360 میرم یه کم دالی میزنه
زیر find match وسط تقریبا گزینه Regions رو بزن و قسمت بالا تیک Automatically Pick Regions ..... رو بزن بهترین پینگ شما رو انتخاب میکنه یا اینکه زیر هر سرور خودش پینگ رو زده خودتون پایین ترین رو انتخاب کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و یک کار دیگه که باید انجام بدین برید توی بازی و : Setting /Game/Network و Network Quality رو بذارید روی Low ، این کار برای کسانی که نت با محدودیت حجمی دارند بسیار مناسبه و باعث میشه کمتر حجم استفاده بشه و مقدار ارسال و دریافت کمتری صورت بگیره به همین خاطر شما با پینگ بالاتر هم میتونید راحتر بازی کنید.
انلاین بشه چشم ازش میپرسمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (08-03-2014)
بازم ممنون 2 تا سوال دیگه هم دارم شرمنده.
1.من بخوام ریپلی ببینم باید چی کار کنم.
2.من بعضی از جاها شنیدم ممکن دوتا 2 از رو pc بپره راسته؟! اگر اینجوری هست باید بک اپ بگیرم؟! و توضیح بگ اپ گرفتنو بدید لطفا.
ممنون.
1. میری روی پروفایل شخصی که می خوای رپلی اون رو ببینی و انتخاب کنی خودش قشنگ پایین {وسط} دانلود زده دانلود میکنی یا ممکنه بهت id match بدن که میری توی بازی گزینه های بالا watch\recent game/filter/ match id رو میزنی و بازی مورد نظر رو میاره و دانلود میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. درسته ، شما همیشه بکاپ داشته باش اما خوب کپی کل پوشه استیم با بازی که داخلشه رو یه جا نگه داری کنید کافیه با این حال باز من روش بکاپ رو میگم
از برنامه استیم بالا سمت چپ : steam Backup and restore games.../Backup currently installed
تو استیم واسه من یه دوتا 2 تست اومده این چیه قضیش؟!
ویرایش توسط DD4.Dangers : 08-04-2014 در ساعت 04:02 AM
برای همه هست و شما نیازش ندارین فقط هر اپدیتی میاد قبلش برای تست برای دوتا تست میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Eset Smart Security version 7.0.317.4This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (08-06-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©