یک نوع باگ هست قبلا هم بوده و با 1-2 اپدیت بعد مشکل حل شده باید صبر کنید
دوستان دلیل اینکه طول میکشه تا دانلود اپدیت شروع شه برای اینکه Verify integrity of game cash رو به صورت خودکار انجام میده تا مطمئن شه فایل ها سالمه .
سلام خدمت دوستان عزیز
من خیلی وقت نیست دارم دوتا2 بازی می کنم
الان هم سه تا سوال ابتدایی داشتم از خدمتتون
اول از همه اینکه چجوری می تونم یونیت های خودم رو بکشم و به قولی دینایدش کنم
دوم هم یه چیزی که همین الان داشتم باهاش بازی می کردم و خیلی اعصابم رو خورد کرد یه آیتم هست به اسمه bloodstone
آقا این چی کار می کنه اصلا؟
چرا من هر وقت از این استفاده می کنم یه دفه می میرم؟
داشتم بازی می کردم یه دفعه زدم رو خودم
زررررت
مردم
تعجب کردم آخه آدم خود کشی نمی تونه بکنه
بعد هم سری بعد زدم رو حریف
باز هم زررررررت
مردم!!!!!
چجوری باید از این آیتم استفاده کنم آخه؟
نکنه که passive و این قابلیت و باسه رد گم کنی گذاشتن؟
سوم هم اینکه این بازی هیروی باگ نداره؟
کلا به نظر شما کودوم هیروش از همه قوی تره؟
من با 10-12 تا هیرو بیشتر بازی نکردم
ولی به نظرم هیچ کودوم به viper نمی رسیدن
axe و blood master هم هیرو های خوبی بودن
سلام دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال اولتون ، شما با زدن کلید A و کلیک کردن روی یونیت ، پولش کنید به اصطلاح میگن A attck کردن
سوال دوم ، bloodstone برای hp , mana و برای هیروهای تانک میبندن ، معمولا اگر نیاز باشه خود دوتا توی ایتم های پیشنهادی زده ، و اونی که شما میگین میمیرین این امکانات مثبت این ایتم هستش
زمانی کارایی داره که دشمن می خواد شما رو بکشه و می خواید کاری کنید که پولی گیرش نیاد خودکشی می کنید و بهش پولی نمیرسه ، زمانی که خطر تعدید میکنه و hp کمی دارید اینکار رو انجام بدین وگرنه هیچ تاثیری روی هیروی دشمن نداره
یه شماره هایی هم روی این ایتم زده میشه زمانی که کیل میکنید یا توی کیل کردن به هم تیم های خود کمک کردین یا کنارشون بودین شارژ میشه و هر چقدر بیشتر باشه ، شما وقتی مردید سریع تر لود میشید
یه چیز دیگه ای هم که داره اینکه وقتی کنار دوستانتان باشید و بمیرید hp و mana دوستان شما پر میشه
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم توی قسمت Training بری و اون تو چن مرحله برای بازی هست که چیزای اولیه مثه همین دینای رو بهت توضیح میده و میتونی بازی کنی و یاد بگیری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-07-2014 در ساعت 08:37 PM
°Mohsen (08-07-2014)
مرسی داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی کمک کرد
پس آیتمه خوبیه
فقط نباید احمقانه ازش استفاده کرد
مرسی داداشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستش یه مرحله بیشتر نداشت
که تو اونم در مورد دینای توضیح نداده بود
ولی فعلا نتونستم آنلاینش رو ردیف کنم شکر خدا رو اعصابه کسی راه نمیرم:d
راستش اطراف اون صفحه Training چندین مرحله هست که حتی یکیشونم فیلمه که دوتا 2 رو توضیح میده...راستش شاید به ترتیب باید مرحله برین تا بقیه وا شه ولی فک نکنم اینطوری باشه ها...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
°Mohsen (08-07-2014)
داداش برای من یه مرحله بیشتر نداشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونم با dragon knight بود
شاید نسخه نهایی رو سیستمم نصب نیست به خاطره اونه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©