سلام یه کد هست برای کنسول که میزنی باعث میشه کلیک رو مینی مپ کار نکنه کسی بلد هست؟
سلام یه کد هست برای کنسول که میزنی باعث میشه کلیک رو مینی مپ کار نکنه کسی بلد هست؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاگه زمان رو از 0.2 به یه زمان خیلی زیاد مثلا 9999 تغییر بدید تقریبا میشه گفت right click روی مینی مپ کار نمیکنه. اون عدد از وقتی که شما ماوس رو وارد مینی مپ میکنی یه فاصله زمانی میندازه تا بعد از اون هر دستوری که به مینی مپ بدی اجرا شه. مثلا اگه کد رو 0.2 باشه به محض اینکه شما ماوس رو وارد مینی مپ کردی 0.2 2ثانیه بعد هر دستوری با right click به مینی مپ بدی اجرا میشه.dota_minimap_misclick_time 0.2
ATER (08-12-2014)
سلام دوستان می خواستم بپرسم که برای Team match هیرو هایی که combo خوبی داشته باشند و win rate گنگ هشون بالاتره و متچ گنگ هستند پیک کنیم بهتره یا هیرو هایی که نزارن حریف مقابل فارم کنه ؟
با سلام، من همین امروز دوتا2 رو راه انداختم و به جمع شما اومدم :d
ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام یه هاست پیدا کنم، حداقل 2/5 دقیقه طول میکشه! برای شما هم همینطوره یا من مشکلی دارم؟
بله این کاملا طبیعیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (08-13-2014)
با تشکر از این که منو راهنمایی کردین ، فقط یه سوال دیگه :
من هر دستی که بازی میکنم یا یه نوب یار من میشه یا حریفام نوب میشن و یا یارام از بازی میرن بیرون! اگه مودم رو خاموش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ (سیم رو بکشم چطور؟ alt+f4 هم جواب میده؟)
نمیشه یجوری تنظیم کرد که با ایرانی ها یا با دوستای خودت بازی کنی؟ شما ها خودتون تو کدوم سرور بیشتر بازی میکنید؟
ممنون :X
...
راستی یه سوال دیگه : من آیدی بچه های استیم سایت رو تو استیم قسمت add friend که سرچ میکنم ، پیدا نمیکنه! باید جای دیگه ای سرچ کنیم؟
عزیزا تو بعضی از این بازی های دیگران دیدم که بالای صفحه سمت راست یسری اطلاعات مثل پینگ و in و Out داره می خوام بدونم اونو چطوری میشه اورد؟
کنسولو فعال میکنی و این کد رو وارد میکنی net_graph 1
برای جابه جا کردنشم میتونی از این کدا استفاده کنی
"*" net_graph
"*" net_graphheight
"*" net_graphinsetbottom
"*" net_graphinsetleft
"*" net_graphinsetright
"*" net_graphinsettop
به جای * باید عدد بزاری
برای اینکه مزاحمت نباشه و حواست پرت نشه بهتره بزاریش بالا سمت راست مثل این
که اگه رزلوشنت 1920x1200 هست عدداش این میشه
"net_graph "1
"net_graphheight "840
"net_graphinsetbottom "130
"net_graphinsetleft "80
"net_graphinsetright "0
net_graphinsettop "0"
AmirMahmood (08-14-2014),A_W_Z_2 (08-14-2014),Mohammad_ai69 (08-14-2014),Mr.Nobody (08-14-2014),WardeN (08-15-2014)
خیلی ممنون، بعد اگه خواستیم غیر فعالش کنیم باید چی کار کنیم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعال : net_graph 1This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
غیر فعال : net_graph 0
تو کنسول وارد میکنین
AmirMahmood (08-14-2014),Mohammad_ai69 (08-14-2014),Sharingan (08-14-2014),shavn (08-14-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©