نه نه بازی زنده بود . حتی یه بار دیدم خود arteezy هم از این استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه نه بازی زنده بود . حتی یه بار دیدم خود arteezy هم از این استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
effect امکان داره باشه ولی اینکه فلش باشه نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی فلش معمولا با edit و برای replay های اموزشی هست.
AmirMahmood (09-04-2014)
ببخشید میخواستم ببینم این کلمه ها یعنی چی؟
ffs
carry
combo
کلا جایی هست که اینجور کلمات رو توضیح داده باشه ؟
جا که زیاده ! دوشواری نداریم google دوست همیشگی !
carry : به فارسی معنیش میشه حامل! ولی تو بازی دوتا و در اصطلاح به hero میکن که با داشتن آیتم مناسب قادر باشه دمیج زیادی رو وارد کنه ، هیرو هایی مثل ، Alchemist , life stealer , doom ,sven و ... اینا carry حساب میشن از طرفی این هیرو ها به farm زیادی نیاز دارن و خودشون به چند دسته تقسیم میشن مثل hard carry ، late carry و ... که اون دیگه فکر نکنم سوال شما باشه
combo یعنی ترکیب : مثلا بعضی لول ها هستن که تو بازی به اصطلاح synergy بالایی دارن به زبان ساده تر با هم و اگر ترتیب خاصی استفاده شن میتونن سرنوشت حتی بازی رو تغییر بدن، مثل 6 naga و بعدش 6 tidehunter و بعدش 6 shadowfiend که تو بازی هفته ی پیش ناوی بود؛ حتما هم نباید چند تا هیرو باشن یک هیرو هم میتونه combo داشته باشه ولی عموما این موضوع برای هیررو های intelegence که از لول بیشتری برخوردارن صدق میکنه
ffs : هم مخفف کلامات For * * * * Sake هستش که شما توجه نکن به دلیل اینکه سنتو نمیدونم معنیشو نمیگم بد آموزی داره
ویرایش توسط luci : 09-04-2014 در ساعت 11:18 PM
matarata1994 (09-05-2014)
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. بازی های ناوی رو میشه بدون خرید بلیط رایگان هم نگاه کرد؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینکه این اپدیت تموم شد , دوتا رو وا کردم ، منتظر شدم تا بیاد ، یهو واسه خودش بسته شد !!
2 3 بار امتحان کردم هر دفعه همین اتفاق افتاد!!!
میخواستم ببیتم کسه دیگه این مشکل رو داره؟
Cured Techies
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
A_W_Z_2 (09-05-2014)
چرا پشت سر هم آپدیت میده. غیر از اون آپدیت اصلیه 3 بار دیگه آپدیت داده تا الان. برای من مشکل نداشت باز شد راحت
Four-Eyes (09-05-2014)
شما بگو fgs : For Goodness Sake'sThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا دوست عزیز در حقیقت راه های زیادی هست ولی از داخل بازی راهی نیست معمولا ، شما اگه برین dota2lounge دست راست بازی های روز رو نشونتون میده هر بازی که Live بود رو میتونین تو قسمت bet و از stream مشاهده کنید
موفق باشید !
ویرایش توسط luci : 09-05-2014 در ساعت 12:05 PM
سلام دوستان
من میخواستم چنتا از ریپلی های بازی رو ببینم
و برای دیدن ریپلی ها باید فایل تو این مسیر کپی کرد Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\replays
ولی من واقت وارد پوشه SteamApps میشم دوتا فولدر بیشتر نیست یکیش downloading و یک دیگه هم پوشه downloading هستش
پوشه دیگه ای نیست
کسی میدونه جریان چیه ؟؟؟
-----------------------------------
راه دیگه ای برای دیدن ریپلی ها هست ؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©