سلام
چطوری میشه تو بازی از voice استفاده کرد؟
نرم افزاری چیزی میخواد یا تنظمیات داره؟
لطفآ راهنمای کنید
سلام
چطوری میشه تو بازی از voice استفاده کرد؟
نرم افزاری چیزی میخواد یا تنظمیات داره؟
لطفآ راهنمای کنید
میتونی تغییر بدی ولی به کلیدی که خوده بازی انتخاب کرده "g" هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان بنده دوتا 2 رو از یه سایتی دان کردم و اجراش کردم اما نمیدونم چه طوری به استیم بشناسونمش
شما راهی بلدین بدون دانلود از استیم بتونیم بازی رو بشناسونیم!؟
و اینکه سوالمو تو پست خودش نپرسیدم عذر میخوام !
با تشکر:d
تب steam < back up and restore a game < restore ... <game folderThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممکنه یکم update هم داشته باشه که بستگی به ورژن بازیت داره و ...
smartmob (09-28-2014)
وقتی میرم restoreکنم میگه program backup found noneThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه طوری بکاپ بگیرم؟! گزینه backup.... میزنم اما جیزی سر در نیاوردم
(استیم من skin داره شاید یکم فرق داشته باشه )
اول تب steam رو بزن
2. اولی یه backup از بازی میگیره دومی برمیگردونه
3.وقتی آدرس backup رو میدی اگه backup درست باشه به جای none اسم بازی رو مینویسه
4.بعدا اگه خواستی دوباره backup بگیری حتی اگه 1مگ هم آپدیت داشته باشه که دانلود نکرده باشی نمیشه backup گرفت
smartmob (09-29-2014)
یه سوال دیگه اینکه باید قبل از بکاپ گیری بازی دوتا 2 رو به Library استیم اضافه کنم؟
دادا شما که میگی اگه بکاپ درست باشه ریستور میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب منم میگم که بکاپ تدارم میخوام بگیرم اما نمیشه میخوام اونو یاد بگیرم
Four-Eyes (09-29-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote(دوستان بنده دوتا 2 رو از یه سایتی دان کردم و اجراش کردم اما نمیدونم چه طوری به استیم بشناسونمشدوتا 2 رو اکثر سایت ها به صورت backup میزارن.
شما راهی بلدین بدون دانلود از استیم بتونیم بازی رو بشناسونیم!؟)
ولی در هر حال موفق باشی
به راهی هم هست
برو توی استیم بازی رو به library add کن بعدش یه پوشه توی steam apps < Common بساز به اسم Dota 2 و بعد خوده دانلودت رو بریز توی پوشه و راست کلیک کن روی پوشه و بعد properties و بعد تیک read-only رو بردار.(این روش روی همه بازی ها کار میکنه و اکثر موقعه ها حداقل 50-60% از حجمی که باید دانلود کنین کم میکنه)
smartmob (09-29-2014)
چه طوری به Library ادش کنم میشه بگین DDDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشینا ما یکم خنگیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©