دوستان یکی توضیح میده ابزار Work shop دوتا2 چیه . و چه کار هایی میشه باهاش کرد ، حجمش چقدره چطور میشه دانلود کرد.
دوستان یکی توضیح میده ابزار Work shop دوتا2 چیه . و چه کار هایی میشه باهاش کرد ، حجمش چقدره چطور میشه دانلود کرد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
BenyKhan (12-26-2014)
من یه اطلاعات کمی دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه ورکشاب داشته باشید custom مپ ها رو میتونید بازی کنید مثه Pudge Wars میتونید آیتم بسازید و پیش نهاد بدید به استیم
حجمش6 گیگ و خورده ای فک کنم مپ طراحی کنید و ...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
BenyKhan (12-26-2014)
خوش بحال شما که 3.3 گیگ آپ اومده براتون ! واسه من 6.6 گیگ آپ اومده ( workshop هم دانلود نمیکنم.. )
BenyKhan (12-26-2014)
سلام
من موقع شروع بازی مودمم ریستارت میشه
میشه یه نفر یه راه حل بده
BenyKhan (12-26-2014)
سلام
تو بازی وقتی میرم به inventory جعبه ای که از هر 10 تا 15 لول اپ میشدی برات ایتم میداد الان اون نیس دیگه.چیکار کنم
کککککککککککککککککککککمممم مممممممممممممممممممممکککک کککککککککککککککککک کنین لطفا
BenyKhan (12-26-2014)
حدود 1 ماه پیش دوتا 2 برداشت این امکان روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا؟
من که تازه گرم میشدم
BenyKhan (12-26-2014)
بیشتر کارای valve علت دقیق نداره نمونش اسکلت که به فنا رفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
BenyKhan (12-26-2014),Mohammad_ai69 (12-25-2014)
فک کنم دلیلش اینه که دیگه چون فقط bundle دراپ میشه.
این جعبه ها منبع بی شمار ایتم بود. مخصوصا کسایی که book TI4 رو داشتن پشت هم لول آپ میشدن سریع این جعبه هارو باز میکردن.
BenyKhan (12-26-2014),Mohammad_ai69 (12-25-2014),رهی (12-25-2014)
یه جوری میگی منبع بی شمار آیتم طرف فکر میکنه چی رو از دست داده !! آیتماش اکثراً Rare های متوسط به پایین بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (12-26-2014),رهی (12-26-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©