هرچی دقت میکنم تو پستت پرسش و پاسخی در مورد دوتا 2 نمیبینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرچی دقت میکنم تو پستت پرسش و پاسخی در مورد دوتا 2 نمیبینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چون جواب سوال منه )
شما یکم گیج میزنی
در ضمن من هنوز جواب سوال های پست دومم رو نگرفتم ... یکی لطفا پاسخگو باشه
منظورش اینه که الان دقیقا از کجا ایتم بیاریم جز ترید و پولی :d
سلام به همگی
یه سوال =====> دوتا جشنواره یا چیز دیگه مثل سال پیش new bloom امسال از این چیزا نداریم یا میاد با اپدیت ها..
اگه میدونید لطفا پاسخ بذین
امسال فقط new bloom رو در پیش داریم که به خاطر سال جدید چینی ها هستش و هنوز باقی مونده اما چند روز مونده تا سال نو چینی ها . همین روزا این مد رو خواهند دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (01-15-2015)
میدونی کی میاد؟
شروع سال نو چینی در ماه بهمن (فاصله ۲۱ ژانویه تا ۲۱ فوریه) هستش من در سایت های مربوط به دوتا 2 از جمله وبلاگ و سایت اصلی خبری در مورد انتشار دقیق این مد ندیدم و هنوز اعلام نکردن دوست عزیز
سلام ... کسی جواب سوالات منو نداد مجبورم دوباره تکرار کنم
دو سوال مهم داشتم
1. من توی بازی یک باگ پیدا کردم ... میخواستم بدونم سایت اصلی که بتونم باگ رو رپورت کنم کجاست ؟ ( از باگ تصویر و ... هم دارم )
2. بعد از بعضی از بازی های خوبم یعنی وقتی تیم مقابل رو کاملا جمع میکنم و بازی تموم میشه بن میشم ... به نظر میرسه انگار بازیکن های تیم مقابل از روی قصد رپورت کردن ...
آیا جایی هست که بشه دید دقیقا به چه علت بن شدیم ؟ آیا رپورت بوده ؟ لفت بوده ؟ ( چون اصلا تا حالا نه لفت دادم نه آ اف کا ) و این که بشه با دلیل قانع کننده بن رو باز کرد ؟
جواب سوال دومت:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بری توی Match History و ببینی که توی اونجایی که Win و Lose رو مینویسه Abandoned هست یعنی afk یا left دادی اگه Abandoned نباشه یعنی پلیر ها ریپورتت کردن
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
من شنیدم اگه Riki پیک کنی ریپورتت میکنن ! ولی خوب...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©