فرقی نمیکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرقی نمیکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (02-08-2015)
آقا بخش store دوتا فندق شده؟؟؟واسه من باز نمیشه....
سلام دوستان یه سوالی داشتم
بنده میخوام با دوستم offer کنم اما وقتی میخوام بشون offer بدم استیم ازم یه کد میخواد و من نمیدونم ای کد رو از کجا گیر بیارم ایمیلم رو هم چک کردم اما چیزی نمیاد میشه راهنماییم کنین؟
سلام دوست عزیز شما کجا می خواین offer کنید ؟ یه کم واضح تر بگینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
دمیج لول 3 هیرو sd چطوری حساب میشه؟ مثلا با هربار زدن 50 تا اضافه میشه یا ضرب 2 میشه 50-100 200 400 ؟
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
درود به دوتا بازی های عزیز :d بچه ها من یوزر استیمم لیمیت شده نه میتونم ترید کنم نه میتونم کسیو ادد کنم نه میتونم از مارکت چیزی بخرم... یکی روش های ان لیمیت کردن خرید استیم والت هست ولی غیر از این کار دیگه میشه کرد که از حالت لیمیت در بیام؟ خیلی رو مخه... هیچکسو نمیتونم ادد کنم یا ترید کنم -_-
ضرب نمیشه . شما فرض کن اگر ضرب میشد واقعا دیمجی میزد که قابل هضم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای این که از لیمیت بودن در بیای باید یه گیم از شاپ استیم بخری
یا یه بازی استیم که ارجینال باشه و با کد اکتیو کنی
توجه کنید که گیفت نمیشه باید یا بخری یا اکتیو کنی
کسی نیس بگه ؟!
من 4% اباندون دارم که نمیدونم باری چیه !؟
اصلا تا الان از بازی لیو ندادم
بن نشدم
دیسکانکت نشدم
ای اف کی هم نکردم
ولی 4% اباندون دارم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©