مشکل از نت شماست به بازی وصل نمیشه مطمئنید پورت ها تون بازن؟
مشکل از نت شماست به بازی وصل نمیشه مطمئنید پورت ها تون بازن؟
درست شد....فک نکنم نتم مشکل داشته باشه ها.....چن مین موندم اومد البته هزار بار اومدم بیرون رفتم تو بازی.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه بگید چه طوری بازی رو آپدیت کنم میرم تو استیم 6گیگ دان میکنه یعنی حجم اپدیت اینقدر زیاد هستش یا نه باس از جای دیگه آپدیت بگیرم ممنون میشم جواب بدید
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
بازی رو اصلا ندارید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حجم بازی حدود 6 گیگ هست . نباید اپدیت اینقدر باشه
نه بابا بازی رو دارم حجم بازی 2گیگ هستش از یک سایت گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
اونی که گرفتید بدرد نمیخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید این 6 گیگ رو از استیم بگیرید
WardeN (02-13-2015)
ای بابا باید 2 روزبزارم دانلود کنه ...چرا نمیشه ....اگر سی دی بازی رو بخرم چی بازم باس دانلود کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وسط دانلود هم pause کنید احتمال داره از اول دانلود کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بکاپ رو از یه نفر بگیرید میتونید ریستور کنید
جریان چیه کسایی که توی Lp هستند فقط میتونن مود All random انتخاب کنن این دیگه چه جورشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از کی بگیرم کی بکاب میده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©