مرسی داداش ولی چطوری من یه بازی رو دیدم طرف 1vs 1 بود بعد very high شده بود بازی؟ رفیق بیشترین اکانتی که اسمورف کردی چند بوده؟
مرسی داداش ولی چطوری من یه بازی رو دیدم طرف 1vs 1 بود بعد very high شده بود بازی؟ رفیق بیشترین اکانتی که اسمورف کردی چند بوده؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این یعنی اینکه mmr هر طرف حداقل 3.8k بوده بهمین سادگی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فعلا" وضعیت مناسبی برای انجام بازی ندارم منظورم از نظر نت و موس و کیبورد هست اما بیشترین mmr ای که smurf کردم 4.8k بوده که واقعا" میتونست بالاتر هم باشه...
موس و کیبورد الانم رو ببینید گریه میکنید و موس و کیبورد بعدا" رو هم ببینید گریه میکنید من چون در آینده اسباب کشی داریم به خونه جدید هنوز دست نگرفتمشون وگرنه همش meepo بازی میکردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان من یک هفتس نمیتونم بازی کنم .
وقتی میرم گیم یا وستش هیروم تکون نمیخوره یا این ارور red line میاد ,
مشکل از منه یا از استیم ؟
همه راه هایی که گفته بودین هم امتحان کردم لطفا کمک کنید .
از طرف استیم مشکل خاصی وجود نداره نت های ایران هم الان فیکس هستن ، مشکلات زیادی هم وجود داره که ممکنه یکیش برای شما پیش اومده باشه و باعث این اتفاق شده ، شما تک تک جاهای نت رو بررسی کنید مشکل از اینترنتتون نباشه یا اگر اطلاعات خوبی ندارین بدین تا یک فرد با تجربه اینکار رو واستون انجام بده ، بعضی نت ها ظاهرا هیچ مشکلی ندارن اما برای بازی کردن دچار اختلال میشن که متاسفانه پشتیبانی زیر بارش نمیره و میگه مشکلی وجود نداره چون اونا ملاکشون فقط دانلود و پیج باز کردنه. شما پست زیر رو هم یک نگاهی بندازین شاید یک پست به شما کمک کرد :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آشنایی و جلوگیری از Lag & dly ناگهانی در بازی
مرسی داداش برا جواب. میگم من بیشترین اکانتی که اسمورف کردم 4197 بوده میشه روش درست و کاملش رو توی استیم ادد کنم یادم بدی داداش؟ منم خودم اینوکر خیلی خوب میرم اما لگ داغونم کرده میپو هم 200 گیمی باش رفتم اما هنوز توی پوف سری مشکل دارم...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فقط برای من که پیش نیومده برای خیلیها این اتفاق افتادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چاره ای نیس دیگه باید بریم سراغ دوتا 1 با اون گرافیکش ...
بچه های سایت در این مورد چیزی نگفتن فقط 1-2 روز اینجوری شدن اونم بعضی ها که الان درسته
خوب چه نتی الان خوبه برا دوتا 2 ؟
یا اگه نت خودمو ارتقا بدم درست نمیشه ؟
من اینترنت 128 نامحدود شاتل دارم .
به این تاپیک برو بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم شاتل دارم نمیتونم بازی کنم اشغاله
سرویس گیم رو فعال کردی ؟ ایمیل بزن درخواست فعال سازی سرویس گیم بده.
تاثیر هم داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پول هم میخوان برا فعال کردن ؟
تو خودت امتحان کردی ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©