فرقی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرقی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما ترجیحا هیروهایی بردارین که رنج دارن مثل : drow ، windranger ، و...... پشت وایسید و اتک بدین تا خودش مجبور بشه برگرده زمانی که اومد سمتتون شما مقداری back بدین اگر 2-3 نفر بودن شما هم از تیم درخواست کمک کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه واسه dir يا ridan ميگم هيروي axe كه بيا bottom raidan من كدوم هيرو رو بردارم كه ندارم bottom tower من زود نابود بشه كاري ندارم اخه كسايي كه dir ميافتن axe رو برميدارم واسه bottom tower raidan من اين منظورم بود؟حالا چي كنم؟
من بالا براتون توضیج دادم که !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباهي دوبار فرستاده شد؟مقابل هيروي pudge فك كنم هيروي sladar خوب باشه اره؟
به تاپیک زیر مراجعه کنید و مطالعه بفرمایید خواهید فهمید دوستان و دشمنان pudge چه کسانی هستندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
كجا بايد برم؟تاپيك كجاست؟
خب گفت دیگه کجا باید بری
برو اینجا
آموزش هیروی Pudge - دوتا 2
واقعا ایرانی ها scam ترین مردم دنیا ان! طرف میگه بوک رو 50 تومن میدم! تازه مینویسه just 50 t لول نداره خداییش؟ یا هر کدوم از این ایمورتالا رو 2k میده! واقعا که..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقاي محترم scam كه معني كلاهبرادي ميده به مني كه سوال كردم ميگيد
من اينجا راكليك كنيد نديدم شما لازم نيست عصباني بشيد
در ضمن براي pudge هيرو عاي mid رو گفته كه تازه اذيتش ميكنن هيرو هاي ضد pudge رو نگفته!لطفا يه نگاه كنيد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©