شما هم یه ذره ( قد یه پسته فک کن بعد پست بده) من منظورم تو بود؟ خب یکی مثل شما میاد توی دوتا که وضع اینه دیگه..
شما هم یه ذره ( قد یه پسته فک کن بعد پست بده) من منظورم تو بود؟ خب یکی مثل شما میاد توی دوتا که وضع اینه دیگه..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (05-02-2015)
فکر نمیکنی باید یکمی پست هاتو فشرده تر کنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل سوالات و حرفایی که میخوای بزنی رو توی یک پست میتونی بنویسی
بدترین دشمن برای پودج اینه http://forum.dotabaz.com/uploaded/649_11374983510.png
Pouya_75 (05-02-2015)
آره od و نیکس (naix ) و پاک و حتی qop خیلی بد میزنن پودج رو، در عوض توی مید میتونه zeus -drow-sniper رو بزنه که با zeus مخالفم! اگه طرف پرو باشه نمیزاره تکون بخوری/
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من با drow پودج رو سرویس میکنه اگه نتونه هوکم کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اگه نتونه! ولی هوک لول اصلی بوچره دیگه. پس هوک = مردن .
هیچی فقط 120 تا اتک اسپید میده و دید شب که اگه مصرفش کنی ایتمه میپره و 60 تا اتک اسپید میگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم وقتی که ایتم بهتر بخوای بگیری مصرفش میکنی و ایتمرو میگیری
ویرایش توسط Lone Star : 05-02-2015 در ساعت 08:23 PM
واقعا مسخره ست ... یعنی استفاده کنی از اتک اسپید قبلی ات کم میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره از بین میره به جای 120 تا 60 تا میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vision هم میده وقتی شب باشه ... اگه توی inventori ت باشه هم اتک اسپید میده هم night vision ( مثل night stalker میتونی فضای بیشتری از مپو ببینی وقتی شبه ) ولی اگه مصرفش کنی فقط اتک اسپید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
اره اینم هست دید شب هم میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©