انگار دعوا داري اگه خيلي پست هام ناراحتت ميكنه نخون بزار يكي ديگه جواب بده
خون خودت رو كثيف نكن با ما هم الكي توهين نكن
انگار دعوا داري اگه خيلي پست هام ناراحتت ميكنه نخون بزار يكي ديگه جواب بده
خون خودت رو كثيف نكن با ما هم الكي توهين نكن
Silencer چرا نميتونه دشمن pudge باشه هم mana burn داره هم سايلنش دمج pure هم داره ميتونه باشه؟
راستي اين كه ميگم this is in the bag چيه مربوط به ايتمه كه بايد خريدش؟ كه ماله victory هستش كه امتياز ميده جريانش چيه؟
یه ذره ایتمه مسخره اییه مثلا من با ووید بستمش هیچکس زنده از زیر دستم نمیرفت بیرون... 120 AS خیلی زیاده!! یه بار واسه ترول باید ببندمش ببینم چی میشه :vThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
charmThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا یه charm های هستن که باهاشون اون بازیتو پیشبینی میکنی و اگه پیش بینیت 3 بار درست در بیاد یه treasure بهت میده که توش ست و ایتم هست... و اگر 2 بار پیش بینیت اشتباه در بیاد charm از دست میره و treasure گیرت نمیاد ( هر treasure که بخوای charm مخصوص خودشو داره )
بچه ها کتاب چطور لول اپ میشه؟ حتما باید پوینت هاشو خرید؟؟ اخه مال من مونده رو لول1 ایتمو اینارو داده بهم ولی لول اپ نمیشه
حالا اين tresure از كجا به دست بياريم كه باها بتونيم بگيم this is in the bag
میتونید بخرید! یا trade کنید مثل بقیه ایتم هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا شرمنده من نميدونم trade چيه؟من يه ذره تو اصطلاحات ضعيفم يعني زياد بلد نيستم
با یه بازیکن دیگه تبادل آیتم کنید.روی اسمش توی دوتا 2 کلیک میکنید و ترید آیتم رو میزنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ـــــ
بچه ها من ایمیلمم تاییده ولی نمیتونم ترید کنم؟چرا؟ ارور میده.
چجوری اکانتمو آنلاین کنم؟منظورم اینه که وقتی رفیقم میره توی دوتا 2 منو توی قسمت آنلاینا ببینه نه آفلاینا.
چند تا بازی باید تو رنک بکنم که بهم سولو ممبر بده؟
در کل همشو جواب بدید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©