اقا من یه 9 تایی اتم بردم از این بازی کردنا با یه چست ولی اتم ها هرجا میرم نیست تو قسمت کازتوم هیرو هم نیست ولی فقط اون چسته هست که اونم ماله جاگرنته میشه این چستو ترید زد؟ اگه میشه هرکی خاست بگه چون من کی ندارم
اقا من یه 9 تایی اتم بردم از این بازی کردنا با یه چست ولی اتم ها هرجا میرم نیست تو قسمت کازتوم هیرو هم نیست ولی فقط اون چسته هست که اونم ماله جاگرنته میشه این چستو ترید زد؟ اگه میشه هرکی خاست بگه چون من کی ندارم
ویرایش توسط raminkinggames : 08-31-2012 در ساعت 10:09 AM
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
ترید شدن که میشه ترید کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای ترید کردن آیتم به این تاپیک مراجعه کنید: بازارچه
و به طور کامل آیتم خودتون رو توضیح بدید و عکس هم ازش قرار بدید.
Soroshhoseny (09-04-2012)
با سلام
یه سوال داشتم :
replay های مسابقات international dota 2 champions رو چجوری میتونم ببینم ؟
در قسمت watch منوی Dota 2 و سپس قسمت Tournaments کلیک و به قسمت International بروید
daniyal (09-03-2012),Soroshhoseny (09-04-2012)
این آیتم های دوتا 2 که برای فروش گذاشتین چیه ؟ اگه ممکنه توضیح کامل بدین !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
ایتم های موجود در Dota2.com/store که چون امکان خرید آسان برای ایرانی ها میسر نیست ، من میتونم براتون تهیه کنم که توضیحاتش در Dotabaz.com/store استThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soroshhoseny (09-04-2012),WardeN (09-03-2012)
توضیحات خریدش هست ، میخوام ببینم خریدنش چی به بازی اضافه میکنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
خود شما داره چی میخری ؟؟؟ همونی که میخری اضافه میشه دیگه آیتم های دوتا 2 !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Store
کار این آیتم چیه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جعبه ها (chest) مخصوص مسابقات رو باز میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soroshhoseny (09-04-2012),WardeN (09-04-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©