مشکلی با دان کردن آپدیت ندارم فقط می خواستم بدونم دیروزم آپدیت جدید اومده؟؟؟ آخه سایت اصلی دوتا رو خوندم حرفی از آپدیت جدید نزده فقط این (January 31, 2013) آپدیت هست.غیر این دیگه حرفی نزده.
خیلی ممنون
مشکلی با دان کردن آپدیت ندارم فقط می خواستم بدونم دیروزم آپدیت جدید اومده؟؟؟ آخه سایت اصلی دوتا رو خوندم حرفی از آپدیت جدید نزده فقط این (January 31, 2013) آپدیت هست.غیر این دیگه حرفی نزده.
خیلی ممنون
ویرایش توسط tic : 02-02-2013 در ساعت 09:57 PM
نخیر آپدیت جدیدی نیومده مگه الکیه هی 2 گیگ 2گیگ آپدیت بشه ؟
من از تمام اد لیستم سوال کردم هرکی Pause داده یا شب خاموش کرده فردا صبح دوباره از صفر ائمده
من خودم امروز بعد از ظهر 1 گیگ دانلود کردم Pause دادم باز Resume کردم از 0 شروع شد
شما یا یک سره بزار دانلود شه یا بک آپ همین سایت رو دانلود کن که به روز هم هست
tic (02-02-2013)
اها.ممنون
فقط یه سوال دیگه
وقی اپدیت نصفه دان شدن اما حجمه کاملشو گرفته تو درایوم .اگه آپدیتو که تو درایوم حجم گرفته پاک کنم مشکلی نداره؟؟
این بک آپو که گذاشتین واسه نصبش باید بازی قبلیو پاک کنم بعد اینو نصب کنم یا رو همون بازی قبلی نصب میشه؟!
ویرایش توسط tic : 02-02-2013 در ساعت 10:31 PM
میتونی بدون پاک کردن قبلی ها , Restore کنی
ولی من خودم می خوام کلا استیم و دوتا 2 رو پاک کنم بعد اینو Restore کنم چون خر تو خر شده
الان Folder استیم من که توش دوتا 2 هم هست 17 - 18 گیگ شده !!!!!!!!!!!!!!!!!! از کجااااااا
tic (02-02-2013)
واسه منم 12 گیگه.واسه همین پرسیدم.
واقعا ممنون
اپدیت جدید نیومده اقای مستر لجندری جک می گی اپدیت جدید اومده ولی نه 2 گییگی اپدیت رفع باگ 20 مگی اینا این اپدیت ها هم تو سایت دوتا 2 ثبت نمی شه.ریستات شدن دانلود بخاطر اومدن اپ جدید هس.
چطوری میشه تو دوتا 2 با لنت بازی کنی ؟؟؟
ممنون
پس یعنی بعد 31/1/2013 یه آپدیت 1/2/2013 دوباره اومده آره؟؟؟
پس واسه همین دوباره ریست شده؟؟؟
در حال حاضر نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----
از فونت معمولی استفاده کنید !
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
تو پوشه ی استیمم (E:\steam\dumps)
6 تا فایل اضافه شده که یکیش 1.5 gb حجم داره (crash_dota.exe_20130129025606_1-full) بقیه حجمشون کمه.شبیه تاریخی , چیزی میمونن.این پوشه ربطی به پوشه دوتا 2 نداره آآآآ.
میخواستم بدونم این فایلا اصلا واسه چی هستن؟؟؟ واسه شما هم این فایلا اومدن؟؟؟! اگه پاکشون کنم مشکلی ایجاد میکنن؟؟؟!!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©