حالا ميره دير زمين چي ميشه؟قدرتي چيزي داره؟
حالا ميره دير زمين چي ميشه؟قدرتي چيزي داره؟
با بستن اقانیم برای هیروی Nyx Assassin یک Ability جدید به نام Burrow به شما اضافه میشه ( Cooldown نامشخص D: ) که یک ثانیه Cast time داره و با زدنش Nyx نمیتونه حرکت کنه یا اتک بده ولی invis میشه و دارای 40 درصد Damage Resistant میشه و 1.5 درصد از Max health و Max Mana رو هر ثانیه Regenerates میکنه. Ability های Nyx هم ارتقا پیدا میکنه میکنه، Mana Burn و Impale پنجاه درصد به Cast Range شون اضافه میشه.Cool down Impale هم از 13 ثانیه به 9 ثانیه کاهش پیدا میکنه و Spiked Carapace همون Ability 3 Nyx دشمن رو تا فاصله 300Aoe بدون اینکه لازم باشه به Nyx دمیج وارد کنند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استفاده از Ability Vendetta باعث میشه Burrow متوقف شه.
'ScoOPiNG yO (05-06-2015),Mohammad_ai69 (05-06-2015),Pouya_75 (05-06-2015)
راستي لول nyx كه mana burn هستش چطور دمج ميده؟
آقا من چجوری تبادل آیتم کنم؟ ایمیل جفتمون هم فعاله. موقغ ترید کردن ارور میده.
سلام ميخواستم بدونم وقتي تو مچ ميخواي بازي كني وقتي ميخواد شروع بشه اون سكه هاي مثبت چي هستن خيلي دلم ميخواد بدونم ربطي به دست اوردن سكه تو زمانه بازي هستش؟
جفت لولمون كه نشون ميده يه علامتي هم اومده اون چيه؟
چه اروری میده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
اقا جواب منم بديد؟!
سلام كسي نيست جواب مارو بده؟
جواب نميدين؟
نمی دونم.از گیم نت بازی میکنم ارورش یادم نمیاد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی فکر کنم داخلش یه همچین چیزی بود:
no requsion
ـــ
میشه شرایط tread کردن رو بگید؟شاید خودم تونستم درستش کنم.
شما یک عکس ازش قرار بدین تا بهتر راهنمایی بشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (05-08-2015)
سلام ميخواستم بدونم وقتي تو مچ ميخواي بازي كني وقتي ميخواد شروع بشه اون سكه هاي مثبت چي هستن خيلي دلم ميخواد بدونم ربطي به دست اوردن سكه تو زمانه بازي هستش؟
جفت لولمون كه نشون ميده يه علامتي هم اومده اون چيه؟
MahdiAttacker (05-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©