اره کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان
1-امروز اومدم dota 2 رو دانلود کنم دیدم شده 7G.مگه قبلا رو 12-13 G نبود ؟!!!!!
2-من سرعت دانلودم روی 300-400 هست[مخابرات]،به نظرتون ممکنه لگ و دیلی داشته باشم؟
حجمشو نمیدونم ولی کمتر باشه که بهتره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه پینگتم ربطی به سرعت دانلود نداره, یکی سرعت دانلودش ممکنه 50 kb/s باشه ولی پینگش بهتر باشه.
واسه پینگ توی CMD اینو کپی کن. ping vie.valve.net -t
اگه پینگت دور و بر 160-170 بود اوکی اِ . البته اگه بیشترم بود عادت میکنی :دی
Mohammad_ai69 (05-15-2015),pishva (05-15-2015)
سلام خوش اومدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1- هنوز هم وقتی توسط خود استیم نصب میشه و در واقع حجم پوشه دوتا رو ببینید خواهید فهمید که 13 گیگ هستش برای دانلود اومدن فشرده کردن که برای کاربران راحت تر باشه
2- اگر پینگ شما با توجه به منطقه خوب باشه خیر هیچ گونه مشکلی ندارین
pishva (05-15-2015)
ميگم اگر ما مثلا يه لباس برا هيرومون مثلا Riki خريده باشيم ميتونيم به دوستمون بديمش مثلا من خريدم برا هيروم نميخوامش بدمش به دوستم آيا ميتونم؟
سلام دوباره
یه مشکل دیگه
وقتی که یه بازی 1v1 رو میبرم یه ایتم میده مثل شنل sniper ولی بخش armory اضافه نمیشه برای برادرم منم همین مشکل پیش اومد
چه کار کنم
ببين بالا گوشه سمت راست علامت يه سپر زرد رنگ مياد بايد روي اون بزني و بعد ميزني allaccept بعد ميره تو قسمت armoryThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mohammadseven (05-15-2015)
بايد بزني all accept بالا سمت راست اونجا هستش ميبينيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنگام بازی کردن خیر نمیشه اما شما میتونید توی دوتا روش کلیک راست کنید و گزینه Swap یا Gift رو بزنید و در ادد لیست دوست مورد نظر رو انتخاب کنید و بهشون هدیه بدین یا اون رو از طریق استیم ، میرید توی پرفایلش با پروکسی و گزینه ای داره به نام offer tred و ایتم مورد نظر رو براش offer میکنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما میاد و هستش از طریق استیم چک کنید ببنید هست یا خیر ، بعضی وقتا باگ میشه و نمایش نمیده با کمی صبر و دقت پیدا خواهید کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد جان به نظر خودت قوي ترين هيرو Dota 2 كيه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©