This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره دوست عزیز برای من 5 گیگ بود پاک کردم مشکلی بوجود نیومد ولی شما برای احتیاط بک آپ بگیر بعد اون فایل رو پاک کن مشکلی نداره
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره دوست عزیز برای من 5 گیگ بود پاک کردم مشکلی بوجود نیومد ولی شما برای احتیاط بک آپ بگیر بعد اون فایل رو پاک کن مشکلی نداره
tic (02-04-2013)
بله به خاطر اپدیت جدیده ! البته معمولا ریست نمی شه مثلا برا من بازی داره دان می شه 5 گیگ دان کردم اپدیت اومد وسطش رفت رو 4300 تو اپدیت ها جدید استیم اینجوریه قبلا از صفر شرو می کرد این دوتا 2 برا من 100 مگ مونده بود از 300 مگ شرو شد بستگی داره چه فایل ها یی تغییر کرده باشن! معمولا بعد یه اپدیت کلی یکی دوتا اپدیت رفع باگ کوچیک می اد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tic (02-04-2013)
ممکنه کسی جواب منو بده؟
عزیزم پوشه ی Dump همون طور که از اسمش مشخصه یه فولدر هست که وقتی بازیت Crash میشه ریپورت کرش ها توی این فولدر Save میشه که اگه خواستی بری به Valve ریپورت بدی.
میتونی محتویات داخل پوشه رو پاک کنی روی بازیت تاثیر نمی زارن.
tic (02-03-2013)
فقط یه سوال کرش چیه؟؟
پس پاک کنم مشکلی نداره؟؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید من نمیتونم هیچ ریپلیی رو از بازی های خودم یا تورنومنت ها دانلود کنم همش ارور میده اینترنت ام عالیه قطعی نداره نمیدونم مشکل کجاست
همش ارور میده یا بعضی وقت ها تا 3 % میره دوباره قطع میشه کسی میدونه علت چیه ؟
این مشکلی است که به تازگی رایج شده و اکثر بازیکن ها آن را دارند حتی در انجمن اصلی دوتا 2 هم 3 بار مطرح شده و فعلا پاسخی دریافت نکرده اند !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Can't download certain replays- stuck at 0% یک هفته پیش
DOWNLOAD ERROR 0 پنج روز پیش
Error 0 دو روز پیش
نتیجه : معلق و بدون جواب
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نه عزیزم مشکلی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tic (02-04-2013)
دوستان من این update جدید رو از دوستم backup شو گرفتم نصب کردم وقتی می رم تو بازی منوها رو که عوض میکنم مثلا از منوی play میرم به store یهو صفحه شطرنجی صورتی رنگ میشه بعد خوب میشه (فقط اولین بار که وارد بازی میشم انطوری میشه آآ) جالب اینجاست که از همین سایتم backup جدیدو دانلود کردم, اونم نصب کردم باز همین جوریه.صفحه شطرنجی صورتی رنگ میاد منوهارو که عوض میکنم بعد چند دقیقه خوب میشه.
کــسی میدونه مشکل چیه؟!! یعنی واسه update که ایجوری شده؟؟!! کــسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟
با توجه به کارت گرافیکتون از سایت زیر مدل گرافیکتون رو پیدا کنید و آپدیت کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان درست شدن بالاست
AMD
Download AMD (ATI) Radeon Desktop / Mobility Video Card Drivers 13.1 - SoftGozar.com
nVIDIA GeForce
Download nVIDIA GeForce Desktop - SoftGozar.com
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©