عزیز شروع شده ........... منم سره یکیشون b*t گذاشتم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز شروع شده ........... منم سره یکیشون b*t گذاشتم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینترنتت چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان ، سوال فنی!
آیا میشه یه اکانت استیم رو کلا پاک کرد؟! و اگه میشه چطوری؟! چنتا اکانت بی مصرف و الکی مونده رو ایمیل های من خو اینارو چیکار کنم
دوستان من از یه شاپ ست خریدم کد رهگیری بهم داده با این کد باید چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید .
با مدیر همون سایت تماس بگیرید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Victor (06-01-2015)
سلام
چطوری competion point (درستشو یادم نیست) بیشتری بگیره ادم .مگه نباید اون مجسمه از هیرو ها میاد رو بزنی بهت سکه بده ؟واسه من نمیده وقتی میزنمشون
راهنمایی کنید
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
ببخشید این smurfing چی هست لطفا اموزشش رو بذارید
عزیز smurfing چیز خاصی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
smurf به کسی گفته میشه که یه اکانت لول بالا داره ولی برای امتحان کردن meta(روش های) جدید و ... یه اکانت جدید میسازه و با اون بازی میکنه و به قول خیلی ها یه 2nd acc میسازه.
smurfing بیشتر توی بازی هایی که رده بندی داره رایجه ، دلیلش هم اینه که شما شاید بتونید ایندفعه توی league بهتری بیفتی یا MMR یا کلا وضعیت بهتری پیدا کنی.
Milad._.R (06-04-2015)
دوستان ببخشید من امروز هرچقدر تلاش کردم بوکم رو باز کنم این eror رو میده
Couldn't load the compendium test file: scripts/tournaments/2733/22_datafile.txt
کسی میدونه برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
با پروکسی امتحان کنید یا صبر کنید درست شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©