طرف تو ادد لیستم نیست میخوام واسش ایتم Offer کنم منظورم اینه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف تو ادد لیستم نیست میخوام واسش ایتم Offer کنم منظورم اینه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وارد پروفایل طرف بشین ( پروفایل استیمش ) حالا یا از طریق مرورگر یا از طریق خود استیم . توی پروفایلش یه گزینه به نام more هست ( اگه اشتباه نکنم ) که اونو بزنین چند گزینه ظاهر میشه یکیشون offer a trade هست . اونو بزنین . بعد میتونین آیتم های پیشنهادی خودتون و آیتم هایی که ازش میخواین رو انتخاب کنین و accept کنین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اگه 4-5 دقیقه توی بازی یک هیرو exp ( تجربه ) نگیره باعث میشه که abandon بشه و پولش هم صفر بشه . به همین خاطر بازی safe to leave میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام من یه سوال دارم
من اینترنتم محدوده مثلا 10 گیگ میگیرم اما
این روسیه های فلان فلان نشده هی با voice حرف میزنن
نتم 2 روز نکشیده تموم میشه
چیکار کنم
تنظیماتی چیزی نداره کلا دیگه نزارم صدا voice بیاد صدای بازی باشه با صدای هیرو ها اما صدای اونا که حرف میزنن نباشه
مرسی اگه پاسخ بدین
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
چرا داره voice خاموش كني بالا سمت چپ اون هست كه ميزنه چقدر مردي يا هيرو گشتي لول هاي هيروي دشمن با دوستت رو نشون ميده اونجا عكس يه بلندگو هستش اگر روش بزني قرمز ميشه يعني خاموش ولي اگر سفيد بود يعني روشنه اينطوري ميتوني voice رو خاموش كني البته منم هم voice هم ميدم هم ميشنوم زياد ترافيك نميبرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشيد منظورتون چيه از يه طرفه شدن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چند بار همینطوری که میگی کردم ولی باز صدا میاد نمیدونم چراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه دیگه ای نیست ؟
خیلی حجم میبره من خودم 23 گیگ رو تو 5 ساعت با voice تموم کردم
...یعنی هیچ وقت نذارید یه کامپیوتر بفهمه که عجله دارید...
سلام می خواستم چند تا سوال بپرسم:
1-توی اول بازی دوتا 2 که بازی استارت میشه مد رو باید چه جوری داد؟
2-نحوه این بتل پوینت و آیتم گیری چیه یک توضیح ساده بدین چون من تازه دارم دوتا 2 بازی می کنم.
3-توی دوتا یک دستور هایی هست مثل -switch که باید اول بازی -so داد ولی اینجا تو دوتا2 چه جوریه؟
4-و در آخر درخواست یک آموزش کلی و ساده و قابل فهم برای مبتدی ها از دانلود استیم و نصب دوتا 2 تا نحوه ی مد ها و... به صورت جامع و کلی بزارید.( و نه به صورت پراکنده در تایپک های متفاوت و در صفحه های طولانی و کسل کننده)
من منتظر جواب هستم همین امروز استیم رو دانلود کردم و دوتا 2 رو تا این 2 ماه پیش فقط با bot بازی می کردم.
زود تر آموزش رو قرار بدین تا ما هم از حالت مبتدی با خوندم آموزش یه چیزی بلد باشیم و اگه این آموزش با این شرایط هست لطفا لینک تایپش رو بگید.
با تشکر
GOD OF DOTA LOD
وقتی بازی کاملا به نفع یه تیم هستش میگن یه طرفه مثلا تیم دایر 70 کیل داره ردینت 40 تا بعد تاور های 123+براکس ها از بین رفته تیم دایر مگا کریپس داره این یه بازی کاملا یه طرفس و هیچ جوره راه نداره ردینت ببره حتی قبل از اینکه کسی هم لیو بده این بازی امن میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرور دوتا 2 (lod)
با سلام
میخواستم ببینم کسی مشتاق هست برای سرورهای خصوصی ؟ ایا از این سرور ها بوده قبلا اینجا یا نه؟
اگر علاقه مند هستید پاسخ بدید!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©