من میتونم برات بکاپ بگیرم اخه خواستی پ خ کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میتونم برات بکاپ بگیرم اخه خواستی پ خ کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (06-15-2015)
یه هفته پیش برا من یه ست Templar باز شد.
راهی هست که بشه فهمید واسه چی بوده؟
دوستان کسی top player های رنک ایران رو میشناسه؟ من اون روز تو top watch دیدم یکی اسمش esfandiare_kabir بود،خیلی ایرانی هست که رنک بالا داره،فقط رضا پیکسل نیست. دیروز یکی توی روم نوشت mmr 6k for sell ایرانی هم بود،دوست خودمم بود 6k هم داشت،زیادن درسته؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کسی جواب نمیده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب خود بازی هم ست میده دیگه،به منم ست crystal maiden داد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
البته شایدم کسی برات فرستاده باشه که اون وقت میتونی بفهمی یعنی روش نوشته gift from
pishva (06-17-2015)
سلام من يه مدتي كار داشتم با دوتا نبودم جريان اين ابديت چيه داره مياد همه نگران حجمش هستن؟
يعني همه چي ميخواد تغيير كنه؟
نه همه چی،همه چی یعنی چی؟ یعنی اسکیل 1 بوچر دیگه هوک نیست؟ نه ،منو تغییر میکنه گرافیک بهتر میشه در ضمن والو گفته سیستم mmr هم تغییر میده! دیگه custom game اضافه شده ( که به نظر من باید دانلود این قسمت رو اختیاری میکردن ،یکی مثل من که عمرا سراغ این چیزا بره...)حجم آپدیت هم 7گیگ و 100 مگ هست.
یه سوال من خنگ شدم اینی که تازه توی منو اومده به اسم dota2 rebond رو گذاشتم دانلود شه ،این دانلود بشه همون کامل هست؟ یعنی بعد نمیخواد دوباره 7 گیگ بدم؟؟
ویرایش توسط Apdentist : 06-18-2015 در ساعت 02:34 AM
نه ميدونم هوك تغيير نميكنه مپ تغيير ميكنه با اون حالت مونش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©