CD Keys, retail purchases, and gifts do not remove limited user restrictions
https://support.steampowered.com/kb_...3330-IAGK-7663
CD Keys, retail purchases, and gifts do not remove limited user restrictions
https://support.steampowered.com/kb_...3330-IAGK-7663
کسی آدرس سایت mmr boost ایران رو بلده؟ بده یکم بخندیم به قیمتای نجومیشون
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پینگ من هیمشه پایینه 100 ه . اصلا امکان نداره از پینگ باشه ! گمونم ویروس دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی گفت پینگ؟ من میگم سرعت نت شما>
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه سوال کسی میدونه چطوری میشه همه آیتم ها رو سریع انتقال داد به stash?
یه سوال دارم
آرکانا و ایمورتال چی هستن و چطوری به دست میان
و چه فرقی با آیتم های معمولی دارن ؟
ست هستن یا فقط یه آیتمن ؟
آرکانا = یه آیتم خاص که حالت یه ست رو داره آره نسبت به بقیه آیتم ها فرق داره چون قیمتش بیشتر هست، ( معمولا آرکانا ها یه تغییر اسکیل -تغییر صدا -تغییر شکل -تغییر افکت -تغییر حالت اسکیل ها و تغییر شکل هیرو در مینی مپ و غیره رو دارن.
ایمورتال = یه آیتم هست! یعنی دیگه یه ست مانند نیست،ایمورتالا الان خیلی زیاد شدن قبلا 2 تا ایمورتال بود مردم خودشون میکشتن نمیتونستن به دست بیارن الان هر هیرو تقریبا یه ایمورتال داره!
فرقشون رو فک کنم توضیح دادم ،ولی آره یه آیتمه که انگار یه ست. فرق اصلیش معمولا با دیگر آیتم ها ،اول تغییر هایی هست که بالا گفتم و دوم معمولا قیمت نسبتا بالاتری هست که دارن
این هیرو ها براشون آرکانا اومده =
lgeion commander- lina- phantom assasin-shadow fiend-techies- terror blade crystal maiden
Deadking (06-26-2015),H.e.x (06-27-2015),Lone Star (06-26-2015),Mohammad_ai69 (06-26-2015)
سلام دوستان امروز خواستم dota 2 بزنم گفت آپدیت.
زدم آپدیت شد
حالا میخوام بازی کنم همش این خطا میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما بن شدی ( Abandon )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به دلیل لیو دادن یا اینکه خیلی بد بازی کردی ریپورتت دادن
برو در قسمت مود های بازی فقط تیک All Random رو بزن باید 5 دست راندوم بازی کنی
KAMAL_TITANIUM (06-26-2015),Mohammad_ai69 (06-26-2015),رهی (06-26-2015)
سلام دوست عزیز . شما یا از بازی leave داده بودین یا شما رو report کردن و تعداد بازی که باید انجام بدین توی همینجا که می خواید start کنید زده و این مقدار رو که بازی کنید تمام خواهد شد و بازی نرمال رو میتونید انجام بدید شما برای اینکار باید پایین قسمت game modes همه تیک ها رو بردارید و فقط All Random بذارید و بازی کنید تا موقعی که تعداد بازی های تعیین شده قرمز رنگ به صفر برسه بعد دوباره میتونید All pick رو بازی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (06-26-2015),KAMAL_TITANIUM (06-26-2015),Milad._.R (06-26-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©