نه بابا ؟ شما چقدر باهوشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از بین اون 82 تا که نشون نمیده ایتم خیلی گرونم هست که cp پایینی داره . از این لحاظ گفتم که اون 82 بهتره .
حالا یکی دیگه باید گیر بده به من
نه بابا ؟ شما چقدر باهوشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از بین اون 82 تا که نشون نمیده ایتم خیلی گرونم هست که cp پایینی داره . از این لحاظ گفتم که اون 82 بهتره .
حالا یکی دیگه باید گیر بده به من
شانسه دیگه ... قرار نیست ب همه ست خوب بده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (07-06-2015)
با سلام
لطفا پاسخ بدهید
ببینید الان من بن شدم یک بار بعد توی همون دست یک بار دیگه ریپورت شدم ولی به صورت عجیبی 5 بار دست به 3 بار تبدیل شده بود لطفا بگید شما میدونید چرا اینطوری شده
باتشکر
سلام دوستان این استیم تریدینگ کاردز چیه؟ 2 تا دارم برا کانتر استرایک یعنی 3 تا داشتم یکی رو زدم الکی شد 40 تا جم باهاشون چیمیشه کرد؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام
من چند وقت پیش یه بازی انجام دادم بعد تو اون بازی یکی از حریفامون فانتوم لنسر بود وسطای بازی به طرز عجیبی ایلوژن های لنسر به رنگ طلایی در اومدن خودش هم تغییری نکرده بود
کسی میدونه چطوری این ایلوژن ها مشخص شدن ؟
باگ هست بعضی وقت ها پیش میاد طرف داره با NYX از ulti استفاده میکنه تو تاریکی میبینم یا دارن تو تاریکی روشان میزنن من افکت اسپل ها رو میبینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
F***ing Bugsssssssssss
ویرایش توسط ATER : 07-07-2015 در ساعت 12:35 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Sharingan (07-07-2015)
دوستان من یه اکانت قدیمی دارم که توش دوتا بازی میکردم چون اکانت قدیمی هست مشکل لیمیتد و اینا زو نداره میخواستم بدونم امکانش هست که من اون اکانت رو برای دوتا 2 ریست کنم و از اول شروع کنم؟ تا دیگه مشکل لیمیتد بودن این اکانت جدیدم رو نداشته باشم
Agha Kasi Inja Stratgy balade ? masalan GG r[A]t o in chiza age baladid begid.
استراتژی چی دقیقا ؟ مثلا هر هیرویی خودش یه استراتژی داره که با هیرو های مچ خودش خو هست مثلا !
1= مگنس -ارت شیکر = مگنس همه رو 6 میکنه ارت شیکر میپره وسط 6 میزنه همه میمیرن در صورتی که آقانیم داشته باشه.
2 = مگنس - sf = مگنس همه رو میکشه باز sf 6 میکنه و همه داغون میشن اگه اس اف باز باشه یه اسکیل 1 هم میزنه تمام!
3 = وید witch doctor - lich این یکم قدیمی هست، وید اولتی میزنه بعد wd - lich اولتیشون رو میندازن داخل اولتی وید.
4= هوک -techies بوچر طرف رو هوک میکنه روی مین ،و 10 ها combo دیگر.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©