آموزش هیروی Spectre - دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش هیروی Spectre - دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
spectre یه هیروـه که تو لین حرفی برای گفتن نداره . حتی شاید ضعیف ترین هیرو تو laning phase باشه . اوایل بازی تا میتونین گنکش کنین . فارمش که به تاخیر بیوفته نتونه آیتم بیاره نمیتونه پا به پای کری تیمتون پیش بیاد .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (07-11-2015)
تا حدود 240 میشه بدون دیلی بازی کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اون رو از اول گیم باید همش بزنید ( گنک کنید ) تا پا نگیره آیتم بزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی دووم یکی از ضد های وحشتناکش است
خیلی سریع تر از اسپکتر آیتم هاش میاد و فقط با یه اسکیلش اسپکتر رو میکشه
ck و ووید و فانتوم اساسین هم دیگر ضد های اسپک هستن
یه سوال داشتم؟؟
من تو فایل:steam apps/common.دوتا 2 بتا رو دارم ولی وقتی استیمو باز میکنم،به جای گزینه ی play،گزینه ی install دوتا2 رو مشاهده میکنم.فکر میکنم که دوتا2 رو نشناخته
میشه راهنماییم کنید!!!!
همون install رو بزن بعد یه مدت صبر کن 7.6 gb آپدیت میاره بعد یکم که میخواد دانلود کنه میفهمه دوتا2 روی سیستمت نصبه و دانلود و قطع میکنه ( اگه آپدیت نکرده باشی به اندازه ی آپدیتت دانلود میده ) و گزینه ی play میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : داداش دوتا2 دیگه بتا نیست ....
به فایل 1 kb هست دان کن بگذار سر جاش درست میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا آپ کردم.
appmanifest_570
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (07-11-2015),[DR.[mmL (07-11-2015)
وید به هیچ وجه کانتر spectre نیست! وید اولتی کنه همینجوری اتک بده نصف hpش کم میشه وای به حال specte. این هیرو late game هیچ کسی حریفش نمیشه! شاید مدوسا بزنش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به نظرم ووید میزنشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه اسپکتر غیر اصولی آیتم بننده مثلا 2 تا هارت بخره بجای یکی
و شیوا گارد هم ببنده خیلی سفت شه
حالا اگه میخوای ایدی بدم تست کنیم خودمون
بعد ووید هم late game هست کی گفته نیس ؟!
بله وید هم خیلی late game خوبی داره ولی خیلا میزنن وید رو مثلا مدوسا-اسون-آنتی میج-و ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©