هیچ راهی نداره که وید نخوره . منظورم اون دمیج pure هست
هیچ راهی نداره که وید نخوره . منظورم اون دمیج pure هست
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
قبلا یه جا خونده بودم که pure از bkb رد نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی که آگاهمان کردید
بلهههههههه بالاخره از پوریا جون سوتییییی گرفتیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش همه ی pure ها از spell immunity رد نمیشه و اونی هم که خوندی حتما قدیمیه یا آپدیت نکردن ( bkb اسکیل 2و3 هیرو spectre رو خنثی میکنه )
دوست عزیز با این همه ادعایی که داری و انقد نقل قول میکنی باید بگم بعضی pure ها مثل اسکیل 2 و 3 هیروی spectre از spell immunity ها رد نمیشه . ( bkb هم هیرو رو برای مدت زمانی spell immunity میکنه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
void آیتم bkb بگیره فاتحه spectre خوندس ........... من خودم با PA توی late game تونستم spectre full item رو بزنم و come back کنم
Deadking (07-12-2015)
نه عزیزم Pure از BKB رد میشه , ولی هر اسپله Pure ای رو نمیشه رو Magic Immunity تارگت کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Get your Facts Right
چرا ادعا نداشته باشم؟ همه چیم فک کنم از مال شما بالاتر باشه هم رنکم! هم تعداد بازیام! از همه مهم تر برای برد و باخت مثل شما گریه نمیکنم و تیمم رو flame نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من هر چقد تیممو مسخره کنم واسه اینه که واسه برد میجنگم .... حداقل اگه واسه برد هم نجنگم با یکی که میاد جلوی یه هیرو spell immunity آلتیمیت es میزنه نمیتونم بهش چیزی نگم ( فحش هم ندادم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما شاید تعداد بازیات بیشتر باشه ؛ شاید رنکت هم از من بهتر باشه و شاید بازیت هم از من بهتر باشه . ولی توی دوتا2 از نظر تئوری نمرتون سر جمع 10 نمیشه ( از 100 )
لطفا هم ادعاتون رو بر مبنای حرف دیگران ( آقای sharingan ) بیان نکنید ......
کل invetorim رو شرط میذارم اسکیل 2و3 spectre از bkb نمیگذره حالا اگه میخواید شما هم شرط بذارید نشون بدم
Deadking (07-12-2015)
بعله ؛
با آقای پوریا رفتیم لابی و امتحان کردیم : اسکیل 2و3 spectre از bkbنمیگذره
فابل توجه اونایی که ادعاشون *** خرو **** میکرد
Deadking (07-12-2015)
آره آقا رد نمیشه امتحان کردیم , حق با ایشونه
از همون اولش هم مطمئن بودم 2 و 3 اسپکتر روی آواتار نمیگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همینه که فانتوم اساسین رو همیشه به عنوان ضد اسپکتر معرفی میکنن
[DR.[mmL (07-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©