ببخشید یه سوال داشتم
این 6 تاسکار با آیتم های Sliver Edge و Shadow Blade کار میکنه ؟
یعنی مثلا اینویز کنیم بعد تو اینویز به کسی 6 بزنیم طرف هم دمیج 6 رو میخوره هم بک استپ Sliver Edge رو ؟؟؟
ببخشید یه سوال داشتم
این 6 تاسکار با آیتم های Sliver Edge و Shadow Blade کار میکنه ؟
یعنی مثلا اینویز کنیم بعد تو اینویز به کسی 6 بزنیم طرف هم دمیج 6 رو میخوره هم بک استپ Sliver Edge رو ؟؟؟
سلام اگه SILVER EDGE ببندیم بعد دمیج passiveبه دشمن میخوره یا نه مثل 3 slark
ممنون
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
یعنی هیچ راهی نداره با دوستم بازی کنم؟
سوالت فوق العاده نا مفهومه . یکم بیشتر توضیح بدی شاید بتونم جوابت رو بدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مثلا 4 تا لول 3 اسلارک داشته باشم بعد silver edge بزنم و به یکی اتک بزنم دمیج این 4تا لول 3 که دارم هم به حریف میخوره یا نه یا این مقدار دمیج. نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا میخوام بدونم passive با silver edge کار میکنه یا نه
always blame suppourter
D:
فک کنم اره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی تست میکنم.
فک کنم منظورتون اینه که +Dmg اسکیل 3 slark با silver edge orb هستش یا نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورتون Dmg ـی هستش که موقعی که توی حالت invis shadow blade /silver edge به حریف AA میزنید که ...
که خیر، نیستش. dmg shadow blade/silver edge + dmg Auto attack میشه.
بله منظورم همین بود بیان کردنش سخت بود ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
D:
بعید بدونم اصلا مهم باشه که حدود 10-20 تا دمیج اضافه بزنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا من یه سوال دارم . اگه حریف اسلارک مثلا 20 تا اسنس شیفت داشته باشه بعد با سیلور ادج بریکش کنیم اون اسنس هاش میپرن ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
آره فک میکنم ... آخه یه بار huskar دیدم hp ش کم بود با اتک اسپید خیلی بالا داشت اتک میداد با silver edge اتک خورد اتک اسپیدش کاملا معمولی شد درجا ... فک کنم هر چقدر essence داشته باشه به مدت 5 ثانیه برداشته میشه باز دوباره بهش برمیگرده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©