اونا فکر کنم اکانت پولی دارن توی DotabuffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که اسمش Plus هست و هرکس داشته باشه یه مثبت نارنجی رنگ میاد کنار اسمش
اونا فکر کنم اکانت پولی دارن توی DotabuffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که اسمش Plus هست و هرکس داشته باشه یه مثبت نارنجی رنگ میاد کنار اسمش
2015-07-27_00003.jpg
من وقتی دارم بازی تماشا میکنم از این بیشتر نمیتونم زوم رو کم کنم و گستره بیشتریو ببینم ؟)zoom out کنم
ویرایش توسط n.0 n@me : 07-29-2015 در ساعت 11:42 AM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
سلام . با عرض تشکر.من وقتی میرم داخل دوتا 2 مینویسه conecting to dota 2 network مشکل از چیه؟
مشکل همه هست الان . یعنی الان برای همه استیم قاطی کرده ( کم پیش میاد) ولی بعضی وقتا برای ایرانیا فقط قاطی میکنه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واسه منم شد ولی الان ok شد
فک کنم مال ایرانی نبود چون دوست خارجیه منم این مشکلو داشت
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
برای منم book باز نمیشه ....
"I'm the beast of bedtime tales."
بوک رو باید با فیلتر شکن باز کنید ،مشکل حل میشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا همین الان حل شد
بوک من با فیلترشکن هم باز نمیشه اصلا lvl هم کنارش نیست دوستمم میگه کنار یوزرت بوکی نیست :/ واسه همه اینطوره؟
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه ................. آقا مشکل از منه یا سرورا valve خرابه ؟؟؟
مرتیکه خدا $ از ti دراورده اونوقت نمیاد سروراشو up کنه.....
Deadking (07-29-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©